Dr. Arieh Avni

Üdvözlöm Önöket a fény harcosait, akik hősiesen szembeszállnak a gonoszsággal.

Köszönetet szeretnék mondani a konferencia szervezőinek, hogy itt lehetek, a meghívásuk nagy megtiszteltetés számomra.

Egyszerű ember, a nép fia vagyok én, a foglakozásom orvos.

A jövő előre kitervelt pusztítása ellen, a sötét erők ellen úgy éreztem elszántan harcolnom kell, a népet szerető társaimmal együtt

Személyesen nem tudtam eljutni a csodás városukba, Budapestre.

Nem tudok kijutni Izraelből, nem tudok repülőgépre ülni úgy, mint egykoron, 2019-ben.

Saját hazám foglya vagyok. Mára Izrael GETTO lett számunkra, az államvezetők miatt, az egészségügyi minisztérium vezetői miatt.
A képzelt járvány miatt, az általuk teremtett sötét erők miatt és a média miatt.

Gettóban vagyok, mert nem voltam hajlandó beoltatni magam. Nem vettem fel egy olyan oltást, amit izraeliek milliói voltak kénytelenek beadatni maguknak, folyamatos félelemkeltés közepette, beleértve a zárlatokat, maszkviselést, rendőrséget és a társadalmi távolságtartást.
Ma a gonoszok, az oltások kiagyalói és a gyártó cégek mindannyiunk gyerekeit veszik most célba.

Pedig nincs semmilyen járvány, ezt tanúsítja bármely temetkezési vállalkozó Izraelben, Olaszországban,az Egyesült Államokban, de a világ minden részén.
A korona vírus a Sars-hoz hasonlóan nem tud semmi bajt okozni az egészséges embernek, hogyha a vérében van 80-100 nanogramm vagy 200-250 nanomol D vitamin.

A nagy magyar tudós zseni, a Nobel-dijas Szentgyörgyi Albert fedezte fel a C vitamint, ami láz esetén is használ, kevés cinkkel és vitaminokkal kiegészítve.

Minden szegény betegen segít, legyen az előre gyártott korona vagy sertésinfluenza, SARS vagy Ebola. Mind eltűnik pár napon belül.

Engem az izraeli Egészségügyi Minisztérium a nép ellenségének nyilvánított. Szerintük ellensége vagyok az egészségügyi hatóságnak, ellensége a kormánynak, az izraeli parlamentnek, a szupermarketeknek, a házasságkötő- és edzőtermeknek és még a tengerpartoknak is.
Ellensége vagyok minden megfélemlített izraelinek, aki arcot és orrot betakaró, eltorlaszoló maszkot visel.
Olyan maszkokat, amik már régen nem nevezhetők sterileknek és ezért semmitől se védenek.
Engem az izraeli többség ellenségének kiáltottak ki, amely valójában agymosottak hatalmas nyája.
Én ellenség vagyok, mert ellenzem a zárlatokat, ellenzem a távolságtartást, és ellenzem a szabad gondolkodást megfojtó maszkokat.
Ellenség, mert ellenzem az első injekciót, a másodikat és a többit, amik még jönnek majd, a tömegek eltűnéséig.
Nem vagyok hajlandó testem egészségét megkárosítani. amely legfelsőbb bölcsességgel lett teremve, nem fontos hogy ki által.
Nem vagyok hajlandó kárt tenni a családom egészségében, a városom, országom és a Föld egyetlen lakójának az egészségében sem, végzetes anyagokat tartalmazó ránk kényszerített injekciók beoltásával.
A bűnös összetevők között ott van a grafénoxid az mRNS mellett.
Mindenki, aki vigyáz magára, a szüleire, a gyerekeire, a világ minden gyerekére, az eltávolodik az oltásra kész injekciókkal üldözők, a szemükkel a halál érkezését sugallók táborától.
Ha biztos lennék abban, hogy 37 vagy annál is több PCR tesztelő orrfordulattal valami nemzeti vagy globális találmányt, tudományt előrevivő vagy járványt megfékező újdonságot fedeznek fel az orromból szerzett mintával, lehet, hogy fontolóra venném a dolgot.

De hát a PCR teszt egy globális csalás! A PCR kifejlesztője is elmondta ezt ezerszer.

Felszólítom hallgatóimat: Utasítsák vissza, ne engedjék, hogy az orrukba dugja a diktatórikus hatalom a PCR pálcát.

A tömegek megalkuvása, a PCR vizsgálatokba való beleegyezése okozta azt, hogy a világ egészségügyi hatóságai ezen PCR alapján határozzák meg hazug, gonosz megalázó módon a „fertőzöttek” csoportját.
Valójában a PCR által betegnek minősített emberek teljesen egészséges, tünetmentes emberek, akiket a hazug teszt betegnek nyilvánít, karanténba parancsol és oltásra kényszerít.
Jó, ha mindenki tudja: a karantén felesleges, a zárlat felesleges, a maszk felesleges.
A kormányzatnak azonban ez mindennél fontosabb azért, hogy a médián keresztül mindenkit félelemben tartson és mindenki jelentkezzen a masszív, tömeges oltásra.
2020 márciusában közöltem, hogy senki se jelentse az egészségügyi hatóságoknak, ha felmegy a láza. Javasoltam vegyen be mindenki D és C vitamint, valamint cinket, amelyek minden vírust megölnek, beleértve a nyomorult koronát is.
Az izraeli egészségügyi hatóság feje beperelt engem és bíróság elé citált azzal, hogy a népet ellene uszítottam.
Mint minden egészségesnek nem nevezhető hatalomban, úgy velem is az történt, hogy Amnon Sztrasnov bíró, örökre bevonta tőlem az orvosi minősítésem, tőlem a 73 éves nagy tapasztalatú orvostól, akinek az egészségügy élete legfontosabb része ma is.
Fellebbeztünk az aljas döntés ellen.
Parlamenti választásokon induló pártot hoztunk létre, hogy megváltoztassuk az Egészségügyi Minisztérium működését. A választások során állandóan támadtak bennünket.
Mindezek után a jövőben is folytatjuk a munkát az egészséges emberek , az egészségügyi hatóságoktól való függőség csökkentése érdekében.
És azért, hogy minél kevesebb sírkő kerüljön a temetőbe az egészségügyi hatóság miatt.
Javaslatok az egészség megőrzésére: Vitaminok és ásványi anyagok bevitele, homeopátia, reflexológia, akupunktúra és a gyógyszergyárakban előállított vegyi anyagok bevitelének drasztikus csökkentése. A vegyi anyagok ártalmasak az emberi szervezetre.
Ez a záloga az emberi egészség virágzásának.
Ők új világrendet akarnak. Mi pedig olyan új világrendet teremtünk, amelynek az EMBER áll a középpontjában. Ebben az új világrendünkben mindenki saját magát hozza, az egyedi képességeit és tehetségét.
Az egészséghez legtöbb lehetőséget nyújtó világot hozzuk majd létre, jólétet, szabadságot , harmóniát és örömöt.

Köszönöm a figyelmüket