Dimitrios Ioannidis és Jonathan Diener

A videóban két amerikai ügyvéd közötti kerekasztal beszélgetést hallhatunk, melynek tárgya az orvosi szabadság megóvása az USA-ban a COVID-19 idején. Dimitrios Ioannidis egy bostoni ügyvédi iroda partnere, elsődlegesen nemzetközi joggal és polgári peres ügyekkel foglalkozik. Beszélgető partnere, Jonathan Diener pedig Új-Mexikóban praktizáló ügyvéd, aki az Americans Frontline Doctors, az Amerikai Frontvonalbeli Orvosok jogi csapatának is tagja. A jogi csapat által Alabama Állam Szövetségi Kerületi Bíróságára benyújtott keresetben foglaltak szerint eddig legalább 45.000 halálos áldozata van a COVID vakcináknak az Egyesült Államokban, ami egy szakértő hírszivárogtató által bizonyítékokkal alátámasztott adat.

A két ügyvéd beszél azokról a változásokról a jogalkotás területén, amelyeket az egyes államok érvénybe léptettek az elmúlt bő egy év során, nyomon követve az USA Foglalkoztatottak Esélyegyenlőségi Bizottsága által tett bejelentéseket arról, hogy a munkáltatók megkövetelhetik a munkavállalóktól a Covid-19 vakcina felvételét mindaddig, míg ezek a jogszabályok nem sértik a fogyatékkal élő amerikai állampolgárok jogait és a Polgári Jogi Törvényt. Ez a szövetségi irányelv számos államot arra sarkallt, hogy megpróbálják megakadályozni azt, hogy a vállalkozások megköveteljék a COVID-19 vakcinák felvételét. Továbbá, több államban kerültek benyújtásra jogalkotási javaslatok azzal kapcsolatban, hogy megakadályozzák azt, hogy a diákok számára az iskolába járás feltételeként tegyék kötelezővé a COVID-19 vakcinák felvételét.

Dimitrios Ioannidis beszámol arról, hogy 141 jogalkotási javaslat került benyújtásra különböző államokban, 117 a munkavállalók oltásával kapcsolatos, 53 az iskolákra vonatkozik, 32 pedig a vakcina útlevél tárgyában lett benyújtva. 6 állam elfogadott jogszabályokat annak érdekében, hogy korlátozni lehessen a Covid-19 vakcina kötelezővé tételét. Ezek az államok Arkansas, Florida, Montana, Oklahoma, Tennessee és Utah. További 11 másik államban betiltották a vakcina útlevelek használatát. Florida egészen odáig jutott a törvényalkotásban, hogy megtiltotta a vállalkozások, kormányhatóságok és iskolák számára, hogy megköveteljék az érintettektől annak bizonyítását, hogy felvették a vakcinát, vagy átestek a COVID-19-en.

Jonathan Diener összefoglalóan beszél az Alabama államban indított szövetségi ügyről, melyet az amerikai „nagykutyák”, vagyis az USA Egészségügyi és Szociális Minisztériuma (HHS), Dr. Anthony Fauci, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal, a Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ, a Nemzeti Egészségügyi Intézetek (NIH) és más intézmények ellen indítottak.

Jonathan Diener beszél még a kereset alapjául szolgáló tényekről, arról, hogy a vészhelyzeti használati engedélyeket hogyan adták ki a jogszabályok megsértése útján abból a célból, hogy ezáltal a vakcinákat amerikai fogyasztóknak értékesítsék. Olyan „oltóanyagokról” beszélünk, melyeket nem tesztelt és nem hagyott jóvá az FDA. Elmondja, hogy a COVID-19 diagnosztikai eszközként forgalmazott PCR-teszt teljesen kudarcot vallott, és a vakcinák nem megfelelően tesztelt kísérleti és veszélyes biológiai anyagok, amelyek lényegesen nagyobb kárt okozhatnak, mint a COVID-19 vírus és maga a COVID-19 betegség.

Beszél továbbá a halálozási okok nyilvántartásba vételi szabályainak a megváltoztatásáról is az Egyesült Államokban, valamint arról, hogy ez hogyan befolyásolta a Covid-19 okozta halálesetek számának növekedését. Arról is beszél, hogy az oltott embereket nem tesztelik megfelelően, és így a teljesen oltott emberek halálát sem rögzítik megfelelően. Kitér arra is, hogy a vakcinák milyen számos, rendkívül súlyos mellékhatásokat produkálnak, beleértve a szívizomgyulladást, a vetélést, a szabálytalan hüvelyi vérzést, az alvadási rendellenességet, agyvérzést, az erek károsodását és az autoimmun betegséget. A beszélgetés végén Diener arról beszél, hogy van remény a kötelező oltások elleni küzdelemben, mivel az Egyesült Államokban több különböző bírói döntés született, amelyek fellépnek, és támogatják az ilyen rendelkezések elleni mozgalmat.