cv_hu_JUDMI

Dr. Judy A. Mikovits kutató tudós. 35 éves törekvésében, hogy megértse és kezelje a krónikus betegségeket, társszerzőként dolgozott jelentős tanulmányokon, melyek legalább egy évtizedes kutatást vettek igénybe az alábbi négy területen: immunológia, természetes termékek kémiája, epigenetika, és a HIV/AIDS gyógyszerek fejlesztése.

Dr. Mikovits több mint 50 lektorált cikket publikált, a világ legjobb orvosi szakfolyóirataiban, a Discover magazinban, valamint a Wall Street Journalban és a The New York Times-ban is profilt kapott.

Úttörő munkája a Nemzeti Rákkutató Intézetben töltött 20 éves pályafutása során magában foglalja a DNS-metiláció mechanizmus emberi retrovírusfertőzés általi modulálásának felfedezését, valamint a gyulladásos citokinek és a fertőzés és betegség kemokin-aláírásának koncepciójának kidolgozását. Judy egy teljes fejezetet szentelt a deutenomika szerepének ismertetésére vírusos és rákos megbetegedésekben, mint lehetséges megoldás a New York Times bestseller -könyvében, „A korrupció pestisében”

Forrás:
https://plaguethebook.com/about-us/