Akciók

Buktassuk le a hazudozókat!

Új akciót, új aloldalt indítunk!!! Azokat a hiteles híreket, beszámolókat keressük, amelyek az egészségügyi intézményekben folyó történésekről szólnak. Célunk a valós helyzet érzékeltetése és a hazug pánikkeltő propaganda lebuktatása. Ezért kérünk mindenkit, aki belülről látja az üres nem covidos, hagyományos osztályokat, az ide oda rángatott dolgozókat, a valósan súlyos betegek egyéb betegekhez való alacsony arányát, a rendkívüli intézkedésekkel ellehetetlenített fontos szolgáltatásokat, az eszement módon tesztelt dolgozókat és ezzel a munkavégzésük ellehetetlenítését, az írja meg, vagy fotózza le, készítsen videót és küldje meg számunkra, hogy az emberek tisztábban lássák a hazudozás hátterét. Ígérjük, hogy teljes diszkrécióval fogjuk kezelni, nem veszélyeztetjük a kórházon belüli egzisztenciáját (megváltoztatjuk a nevet, a helyszínt, videót is csak akkor rakjuk fel, ha az nem befolyásolhatja a beküldő jövőjét). Várjuk betegek beszámolóit is arról, hogy milyen tortúrákat élnek meg a teljesen felforgatott mai egészségügy igénybevétele közben. Írjanak meg minden károsodást, halálesetet, amelyeket a COVID helyzet miatt átszervezett egészségügyi szolgáltatások során tapasztaltak. Minden beszámoló nagy érték, mert sok vakon propaganda hívő, félelemben élő embertársunk kijózanításához segíthet hozzá. Kérem, hogy minél többen vegyünk részt aktívan a járványos hazudozás megszüntetésében! A tudás terjesztése az egyetlen helyes eljárás! Üdvözlettel Dr.Tamasi József

Prof. Dr.Bhakdi Könyve

Kiadtuk magyarul a koronavírus probléma egyik nagy járványügyi szakértőjének Bhakdi professzornak a “Koronavírus vaklárma?” című könyvét Gődény György, Pócs Alfréd és Tamasi József előszavával. Segítséget kérünk a könyv terjesztéséhez. Egyenlőre minimum huszasával szeretnénk a könyvet eladni ezzel is alkalmat teremtve a józanul gondolkodók közösségbe szervezősédésére.

Aki kedvet érez a könyv terjesztéséhez és rendelkezik 20×3500 Ft vagyis 70.000 Ft kezdőtőkével, az írjon az orvosokatisztanlatasert@gmail.com emailcímre.

A könyv egyesével is megvásárolható már Dr.Lenkei Egészségkultúra szaküzleteiben és Dr.Tamasi orvosi rendelőjében.