Akciók

A Resti felhívása csatlakozásra érdemes

Resti Presszó & Söröző

Kedves Vendégeink! 2021. február 1-től megnyitjuk vendéglátó egységünket teljes nyitvatartási idővel és helyben fogyasztással!Az érvényben lévő korlátozásoknak eddig eleget tettünk, de mivel semmiféle támogatást nem kaptunk a kormány részéről /az út szélén lettünk hagyva/ az ígéretek ellenére, gondolok itt a vállalkozásunk és bér támogatásra /amit nyújtanak az vicc!!/ így 3 hónap után mi sem kívánjuk tovább támogatni a kormány munkáját, főleg azok után, hogy az semmiféle eredményre nem vezet!Úgy latjuk, hogy abban bíznak, hogy a vakcina fogja megoldani a vírus kérdést, hogy beoltatja magát mindenki és aztán megszűnnek a korlátozások! Mi ezt nem kívánjuk megvárni! Amíg egy multiban tolonganak az emberek és az nem probléma, akkor ha mi kinyitunk az se legyen az!A február 1.-i nyitásunkkal IS szeretnénk kifejezni a COVID miatt kialakult intézkedések egyet nem értését és nem buzdítva hanem támogatva a normális élet újból való elindítását!Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az üzletben maszk használata nem kötelező, az asztalok elhelyezése alapból 1,5 m túl vannak!Kellemes időtöltést kívánunk! ??☕?Február 1.-től szeretettel várjuk a rend őreit és a NAV dolgozóit, mivel úgy gondoljuk, hogy a döntésünket nem fogják támogatni, de ha erre van kapacitásuk és idejük akkor a munkájuk elvégzése mellé egy jó kávéra mindig a vendégeink! ?A NORMÁLIS ÉLET REMÉNYÉBEN, sok erőt kíván a Resti vezetősége és dolgozói! ?Ha egyetértesz, osztod, köszi! ?

Buktassuk le a hazudozókat!

Új akciót, új aloldalt indítunk!!! Azokat a hiteles híreket, beszámolókat keressük, amelyek az egészségügyi intézményekben folyó történésekről szólnak. Célunk a valós helyzet érzékeltetése és a hazug pánikkeltő propaganda lebuktatása. Ezért kérünk mindenkit, aki belülről látja az üres nem covidos, hagyományos osztályokat, az ide oda rángatott dolgozókat, a valósan súlyos betegek egyéb betegekhez való alacsony arányát, a rendkívüli intézkedésekkel ellehetetlenített fontos szolgáltatásokat, az eszement módon tesztelt dolgozókat és ezzel a munkavégzésük ellehetetlenítését, az írja meg, vagy fotózza le, készítsen videót és küldje meg számunkra, hogy az emberek tisztábban lássák a hazudozás hátterét. Ígérjük, hogy teljes diszkrécióval fogjuk kezelni, nem veszélyeztetjük a kórházon belüli egzisztenciáját (megváltoztatjuk a nevet, a helyszínt, videót is csak akkor rakjuk fel, ha az nem befolyásolhatja a beküldő jövőjét). Várjuk betegek beszámolóit is arról, hogy milyen tortúrákat élnek meg a teljesen felforgatott mai egészségügy igénybevétele közben. Írjanak meg minden károsodást, halálesetet, amelyeket a COVID helyzet miatt átszervezett egészségügyi szolgáltatások során tapasztaltak. Minden beszámoló nagy érték, mert sok vakon propaganda hívő, félelemben élő embertársunk kijózanításához segíthet hozzá. Kérem, hogy minél többen vegyünk részt aktívan a járványos hazudozás megszüntetésében! A tudás terjesztése az egyetlen helyes eljárás! Üdvözlettel Dr.Tamasi József

Prof. Dr.Bhakdi Könyve

Kiadtuk magyarul a koronavírus probléma egyik nagy járványügyi szakértőjének Bhakdi professzornak a “Koronavírus vaklárma?” című könyvét Gődény György, Pócs Alfréd és Tamasi József előszavával. Segítséget kérünk a könyv terjesztéséhez. Egyenlőre minimum huszasával szeretnénk a könyvet eladni ezzel is alkalmat teremtve a józanul gondolkodók közösségbe szervezősédésére.

Aki kedvet érez a könyv terjesztéséhez és rendelkezik 20×3500 Ft vagyis 70.000 Ft kezdőtőkével, az írjon az orvosokatisztanlatasert@gmail.com emailcímre.

A könyv egyesével is megvásárolható már Dr.Lenkei Egészségkultúra szaküzleteiben és Dr.Tamasi orvosi rendelőjében.

Nemere István – Dr.Gődény György: COVID-19 a koronavírus járvány – titkok, tévedések, tanulságok