Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért

Bhakdi, Najadi, Weikl: Melyik ország állítja le először a géninjekciókat? Svájc? Thaiföld?

Egy 2023. január 24-én közzétett felvételen dr. Ronald Weikl passaui nőgyógyász Pascal Najadi svájci filmrendezővel és prof. Sucharit Bhakdi epidemiológus/mikrobiológussal beszélgetett.

Pascal Najadi nemrég feljelentést tett Alain Berset ellen, aki egészségügyi miniszterként anno szemközt hazudta az embereket arról, hogy az oltási bizonyítvány garantálja, hogy a beoltott személy nem fertőz. Ezzel a valótlan állítással tömegeket vett rá a géninjekcióra, magát Najadit is. A Berset elleni büntetőeljárás elindult, részletekről egyelőre nem szabad beszámolnia.

Prof. Bhakdi thaiföldi származású, de gyerekkorának egy részét Svájcban töltötte, mert édesapja Bernben volt thaiföldi konzul. Prof. Bhakdi nagyon örül annak, hogy a számára csodálatos Svájcban végre elindult valami reménnyel kecsegtető jogi eljárás. Prof. Bhakdi január elején Thaiföldön tartózkodott és úgy tűnik, hogy Thaiföld is érdekelt az oltások hatásainak felderítésében, ugyanis rengeteg fiatal károsodott vagy halt meg az oltáskampány óta, többek között a király 44 éves lánya is teljesen hirtelen, váratlanul hunyt el. A hercegnő halálát egy mycoplasma fertőzéssel magyarázták, ez szerepel a halált okozó diagnózisnál. Pedig minden infektológusnak tudnia kell, hogy a tünetek egyáltalán nem passzoltak a diagnózishoz. És ennek többen hangot is adtak.

Prof. Bhakdi szerint a thaiföldi hatóságok és a kormány ellentétben a nyugati országokkal csupán ignoranciából vettek részt az oltási kampányban és valószínűleg nem tudatos bűnrészesként. És ezért nyitottabbak is arra, hogy tisztázva legyen a dolog. Prof. Bhakdinak lehetősége volt arra, hogy két órán keresztül beszélgethessen a kormány egyik magasrangú, nagy befolyással rendelkező tanácsadójával, mégpedig más orvosok jelenlétében. És ez az ember elmondta, hogy már két és fél éve gyanakszik, hogy valami nem stimmel. A prof. Bhakdival való beszélgetés után pedig meg volt róla győződve, hogy a thaiföldiek részéről tévedés történt, a gyógyszeripar részéről viszont bűncselekmény. Prof. Bhakdi felhívta a figyelmét arra, hogy a géninjekciók adásvételi szerződései a Pfizer és az országok között, tehát a Thaifölddel kötött szerződés is csaláson alapul és meg is mutatta a Pfizer erre vonatkozó dokumentumait.

Ez a magasrangú tanácsadó másnap összehívott egy online-konferenciát, melyen több mint 200 személy vett részt, köztük kormánytagok, egyetemek képviselői. Ők mind informálva lettek a prof. Bhakditól hallottakról. Az egyik résztvevő, egy herceg elmesélte, hogy egy jó barátja is hirtelen, váratlanul hunyt el a géninjekció után. Most elindult egy mozgalom Thaiföldön, informálták a fősodratú médiát és sorra készülnek az interjúk a témában. A királynak két gyermeke érintett a géninjekciók okozta károsodásban: az egyik lánya és az egyik fia, aki turbórákot kapott. A lehetőség adott, hogy Thaiföld beperelje a Pfizert az USA-ban. Remélhetően élnek vele.

Pascal Najadi elmesélte, hogy ő, a felesége és az édesanyja három Pfizer-géninjekciót kaptak. A véreredményeik nem valami fényesek, ezért az orvosok most a tüskefehérje mennyiségét fogják megvizsgálni a vérben, illetve biopsziát végeznek, hogy felmérjék, mennyi tüskefehérje van a szövetekban. Ha meglesznek az eredmények, Pascal Najadi nyilvánosságra fogja hozni.

Beszéltek még arról, hogy a WHO törölte az emberi jogokat a Nemzetközi Egészségügyi Előírásokból (IHR) és arról, hogy továbbra is kényszeríteni próbálják az országokat az mRNS-géninjekciókkal való oltásra. A WHO egy privát irányítás alatt álló intézmény, legfőbb irányítója Bill Gates és ez a privát szervezet kényszerítette rá az egész világra a géninjekciókat. Egyetlen megoldás, kilépni a WHO-ból.

Najadi prof. Hockertz gondolatát idézte, mi szerint a géninjekciózott emberek 20-30 százaléka 5-7 éven belül meg fog halni. Prof. Bhakdi kevésbé drámainak látja a helyzetet, de szerinte is kétségtelen, hogy százmilliók életét rövidítették meg ezekkel az injekciókkal.
Najadi ismer orvosokat, akik jövő héten tesznek feljelentést az egészségügyi hatóságok ellen, mert azok kényszerítették őket, hogy oltaniuk kell. Ha a megzsarolt orvosok felállnak, akkor nyert ügyük van.

Dr. Weikl úgy gondolja, hogy az orvosoknak újra emlékezni kellene a genfi nyilatkozat azon pontjára, mely szerint egy orvos még fenyegetettség esetén sem használja fel orvosi tudását az emberi jogok és a polgári szabadság megsértésére.

https://rumble.com/v26xlus-bhakdi-najadi-weikl-welches-land-stoppt-als-erstes-die-genbasierten-impfung.html


Biró Éva