Akik csatlalkoztak a SARS CoV 2 vírus miatti túlzó intézkedéseket ellenző és a tudományos tisztánlátást támogató mozgalomhoz

Dr.Pócs Alfréd: ortopéd és traumatológus szakorvos, a Heves megyei Orvosi Kamara elnöke

Szakterület: Ortopéd sebészet – ezen belül protézis sebészet, különösen a felszín pótló protézisek retrospektív követése, ízületi porcok regenerálódásának kutatása, lábsebészet, artroszkópos sebészet. Szabadidős tevékenység: ,a magyar őstörténet kutatása, aktív hagyományőrzés. Az 5G hálózat káros hatásainak tudatosítása a magyar emberekbenben, az egészségük érdekében.

Ars poetica: Az orvos a beteg ember ügyvédje és a Jóisten teremtett világának, az életnek az őrzője.

Dr.Gődény György: gyógyszerellátási szakgyógyszerész, a Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság tagja

Szakterület: növényi antioxidánsok szerepe a hosszútávú életminőség javításában, valamint a bél-mikrobiom diverzitásának jelentősége az immunműködésben.

Ars poetica: Hivatásom az egészség, életem a mozgás, szenvedélyem a sport.

Dr.Tamasi József: belgyógyászat és társadalomorvostan szakorvosa, komplementer orvoslás szakértője, állami vizsgáztató, vizsgabizottsági elnök, szakíró

Szakterületei: integratív medicina, hasi panaszok, dietétika, ájurvédikus orvoslás, életmódtanácsadás

Ars poetica: Minden diagnosztikai adat fontos a nyugati orvostudomány segítségével, de nem nélkülözhető a kiegészítő diagnosztika a tradícionális keleti szemlélet szerint. A terápia alapját a természetes gyógymódok képezik, amit ki kell egészíteni a nyugati orvostudomány eszközeivel és látásmódjával is. Mindent el kell tüntetni, ami akadályozza és mindent meg kell adni, ami támogatja a szervezet regeneráló képességét, mert az csodákra képes. Amikor pedig az nem elég, akkor tüneti gyógyítást kell végezni a nyugati vagy keleti orvostudomány segítségével. Szeretet, felelősség, biztatás, bizalom mindenek felett. A család a kiindulópont, Isten közelébe jutás a cél. A tanulni minden néptől, mert minden nép kiváló valamiben, de a magyarság a legjobb környezet a célok eléréséhez.