Mentsük meg a gyerekeket!

Mi, magyar orvosok, tudósok, egészségügyi dolgozók és szülők felszólalunk a gyerekek koronavírus elleni vakcinával való oltása kapcsán!

(Youtube-ról törölték a videót)

Video with english subtitles: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/hungarian-doctors-speak-up:0

Videó link: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/ments%C3%BCk-meg-a-gyerekeket!:5

33 thoughts on “Mentsük meg a gyerekeket!

 1. Nagyon jó, hogy egyre több orvos szólal meg Magyarországon is. A videóban megszólalókat hallgatva örültem, miközben eljátszadoztam egy gondolattal, egy jövőbeli képpel….
  .Biztos, hogy sokan szeretnénk látni egy szakmai kerekasztal beszélgetést, vitát COVID ügyben a KORMÁNYMÉDIA FŐ ORVOS HANGADÓI és az ebben a filmben nyilatkozók között. Ezt vetítettem magam elé miközben hallgattam Önöket.. …Ha ez megtörténne, akkor Prof. Dr. Bardócz Zsuzsa, az MTA doktora által elmondottakra – a COVID oltás kérdéskörében -vajon mi lenne a reakció a kormányoldali nyilatkozók részéről…..??
  Köszönöm, hogy erőt és megerősítést adtak nekünk! Vannak még ebben az országban olyan orvosok, akik teszik azt amire felesküdtek és nem félnek: el merik mondani az oltásokkal kapcsolatos valamennyi információt, Szívükre és lelkiismeretükre hallgatva teszik a dolgukat értünk, mindannyiunkért, ORVOSKÉNT és csupa nagy betűvel: EMBERKÉNT!
  Köszönjük!!!

  1. Semmi értelme a kerekasztal beszélgetéseknek, ezzel már több mint egy évet elkéstek! Jogi útra kell terelni minél előbb… a hülye is rájött decemberben, amikor kiadta az EU a vakcinák alkalmazási utasítását, hogy kísérletről van szó, és ezzel ellentétes a mai napig a kommunikációjuk. Kvázi egy rakás jogszabályt megsértett, köztük sok büntetőt, alkotmányos jogot egy rahedli orvos (hentes) Magyarországon. Miért nem jelentik fel az ellenük hangadókat, egy éve csak vegzálnak mindenkit akik átlátnak a szitán? Mert tudják, hogy nekik bizonyítási kötelezettségük lenne és ez nem fog menni, sőt ahogy telik az idő egyre kevésbé…

 2. Inkább mindenkit meg kellene menteni, aki még menthető, mert az nagyon szomorú lesz, ha rengeteg árva gyerek marad, akiket jó esetben az az állam fog felnevelni, akik szüleit szándékosan megölte…

  1. Tisztelt Ida!

   Nem jól közelíti meg az egészet, mert Ember tervez, Isten végez, s van a nemsokára megtörténő Nagy Figyelmeztetés, amikor minden 4. életévét betöltött ember megismeri a teljes igazságot, hátránya, hogy 6 és fél hétig az Antikrisztusnak nem lesz hatalma, de aki nem ébred fel attól a látványtól amit átél a figyelmeztetés alatt, ha túléli… (ha érdekli megleli a hozzászólásaimban) s akkor következik a legnagyobb keresztényüldözés, majd az Elragadtatás . Mit kell tudni még a Nagy Figyelmeztetésről, a legfontosabbat, már Rómában van az Antikrisztus, nyilvánosan felszínre lép, hogy még a választottakat is megtévessze… Mi az a mód, ahogyan felszínre kerül, egyszerű amit maga s csatlósai okoznak, azt megszünteti, hogy ő Megváltónak tünjön, valójában a Sátán fia. Polgári nevét csak azok ismerik, akik beavatottak, mert annyira készül a 3 és fél éves uralkodására, melynek végén eljön Urunk, Megváltó Szabadítónk, Jézus Krisztus, aki mindannyiunkért szenvedett, mindannyiunk bűnét magára vitte a keresztre, csak el kell fogadnunk ezt a teljes igazságot. Szóval nem lesz 2030-as esztendő, de az Antikrisztus legtöbb gyilkosságot kényszeríti ki a kommunista-fasiszta Világbirodalmával, tehát árva gyerekekre neki nincsen szüksége, ahogyan sajnos nyugdíjasokra sem. S ez a videó megmutatja, miért a Fenevad bélyege: https://www.bitchute.com/video/EoOtmAyv0q8x/

   1. Kedves András!

    A nagy figyelmeztetés már pár ezer éve megtörtént ( pl a bibliai szövegekben is) , csak mi nem értettük meg. Sajnos Nem állunk nyerésre, mert az emberiség 95%-a tompán néz ki a fejéből és nem is érti, hogy mi történik körülötte. Ahogy a biblia szerint mondta Jézus, hogy a vég előtt az emberek esznek, isznak, házasodnak és nem vesznek észre semmit. De szolgáknak – akiken uralkodni lehet – majd tartanak meg embereket és bizony mindig a gyerekeket érdemes. Azokat lehet a saját igényeiknek megfelelően alakítani…

   2. Csak szólok, hogy alakul már egy rendőrségi ébresztő összefogás is, reményeim szerint terjedni fog:
    https://odysee.com/@MAGYARCSATORNA:2/Rend%C5%91r%C3%B6k-a-szabads%C3%A1g%C3%A9rt-az-eg%C3%A9szs%C3%A9g%C3%BCgyi-diktat%C3%BAra-%C3%A9s-a-szabads%C3%A1g-%C3%A9s-demokr%C3%A1cia-megsz%C5%B1n%C3%A9se-ellen:9
    Július 3-án indul a Nürnberg 2 persorozat:
    https://civilekatisztanlatasert.hu/nurnbergi-perek-ii-a-21-szazad-nepirtasa-ellen/
    Ferenc pápa (Bergoglio) ellen már feljelentés készült:
    https://civilekatisztanlatasert.hu/nurnberg-2021-es-uj-targyalasa-jorge-bergoglio-ellen-az-emberiseg-elleni-buncselekmenyek-miatt/

    Ha nem átverés mindez, akkor talán , ha lassan is, de van egy ébredési folyamat, ami aztán bátorságba megy át a tömegekben és kiállunk a sorsunkért., életünkért.
    Háborúk, ember ellenes büncselekmények sajnos minidg voltak, amikor az emberek Istenben bíztak, hogy nem fogja megengedni a gazemberséget, és a megtórlók el nyerik büntetésüket. DE ez ilyen formában soha nem történt meg, arra elég és alkalmas, hogy az akaratot elültesse, és valami csodavárásra késztessen.
    Mindig az embernek kellett megoldani a problémáját, és ez így lesz most is. Bízni, hinni kell a jóban, a szeretet erejében, mert csak az késztet őszinte cselekedetre.
    Volt idő, amikor a papokat használták fel az emberek ellen, most, ebben a világháboruban az orvosokat. Mindkettőjükben bíznak a legjobban az emberek, tehát az Antikrisztus jó érzékkel nyúlt ehhez a két kategoriához a sátán céljainak megvalósítása érdekében.
    Nem akarok megbántani senkit, de, ha nem cselekszünk, hanem Jézus visszajövetelére várunk, addig éppen a helytartója, Borgiglio játsza el az Antikrisztus szerepét, neki engedjük meg, hogy a globalonácik , a Sátán, végrehajtsák terveiket.

    1. A jelenlegi pápához kapcsolható ez a 2015-ben mejelent könyv is: Pope Francis: The Last Pope?: Money, Masons and Occultism in the Decline of the Catholic Church.
     Az Obama-adminisztráció nyomására mondott le Benedek pápa. A fehér pápán (Ferenc pápa) kívül van még egy fekete és egy szürke pápa is.

  2. Amikor kérdik a kollégáim, miért nem oltatom magam, pedig a covid-intenzíven teljesítek szolgálatot azt mondom nekik, hogy legyen ki ellássa a betegeket, ha ők, a beoltottak megbetegszenek. Bízom az Istenemben, a Sorsban, kinek-kinek gusztusa szerint, s vallom, ha egy év alatt a beoltatlan ápolótársakkal együtt megvédett minket s eztán is ez lesz a szándéka velünk, megtart embertársaink jobbulására.

 3. Azóta már Müller Cecilia is bevallotta, hogy senki nem halt meg covidban, mindenki az alapbetegségeiben halt meg…

  1. Kedves Balázs Ida!
   Elhiszem, amit írt, csak másoknak is meg szeretném mutatni.
   Megírná nekem, hogy melyik tájékoztatón hangzott el Müller Cecíliától ez a bevallása, hogy megkereshessem?
   Segítségét előre is köszönöm.

   1. Kedves Nyéki Ferenc!

    Próbáltam megkeresni, de sajnos annyit nyilatkozgatnak, hogy nem találtam meg, mert nem volt időm végig nézni az összeset. Konkrétan azt mondta, hogy “senki nem halt meg covidban, hanem az alapbetegségeiben”. Ez egy pár hete történt.
    Ha mégis megtalálom, ideteszem a linkjét.

 4. Isten áldja meg Önöket! Köszönjük, hogy felszólalnak! A Magyar Nép jövőjéről van szó!

 5. Josef Mengele elmenekült Auschwitzból, és 1979-ben halt meg Brazíliában. Pici baki, de kötekedők ebből rögtön levonják a konzekvenciát… már hallottam…
  Ü:JE

 6. A Pócs Alfrédnak van igaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az 5G csinál mindent, de nem a vírust!!!!!!!!!!!!!!!!! Vírus nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az 5G okozza az összes tünetet!!!!!!!!!!!!! És igen, most mindenki felteheti magának akkor a kérdést, hogy mit nyomnak az emberbe………………

 7. Azok között ahol a félelem és a félelemkeltés az uralkodni akaró erő ott sajnos az elme hangja nem a szív szava!!
  Magyarországon 2019-ben 6013 praktizáló háziorvos volt . Egy orvosra átlagosan 1600 fő jutott. Ők azok az orvosok kis hazánkban, akik látni fogják az elkövetkezendő időben, hogy az oltások hogyan is működnek a magyarok millióinak szervezetében. Sok múlik rajtuk!
  Háziorvosaink ezrei, vajon miként élik meg ezt a mostani helyzetet? Hogyan érezték magukat , amikor aláíratták pácienseikkel azt a nyilatkozatot, hogy a kísérleti oltás következtében – “esetleg”! – fellépő megbetegedésért semmiféle felelősséget nem vállalnak, vállalhatnak? A háziorvosok – az etikai kódex előírásait betartva! – a kísérleti oltásokról, azok mellékhatásairól adtak e írásos tájékoztatást a pácienseiknek? A háziorvosok mit tudtak az egyes oltóanyagot összetételéről, amikor az embereket beoltották? Családi orvosaink vajon mennyire tartották be azt az előírást, hogy bizonyos betegségek, súlyos betegségek esetében az oltás nem adható???…. stb. A háziorvosok miért nem szólaltak és szólalnak meg azok védelmében, akik nem olthatóak? Miért járulnak hozzá hallgatásukkal ahhoz, hogy a nem oltható pácienseiket szabadságukban korlátozzák? Ezekben az esetekben mit súg a szív szava a Lélek hangja???
  Az elkövetkezendő hónapokban a magyar körzeti orvosok ezrei fognak találkozni pácienseik százezreivel, olyanokkal akiket beoltottak vagy oltatlanok…Első körben ők lesznek azok az orvosok, akik tudni fogják az igazságot!! Ők lesznek azok, akik a valódi statisztikai adatokkal rendelkeznek majd!!
  Bízzunk Bennük és abban, hogy tudják és látják, hogy mit kell tenniük.
  Együttérzés! Szeretet ! Egész-ség!

 8. Miniszterelnökünk a Kossuth Rádióban kezdett elhatárolódni a gyerekek covid elleni oltásától, mondván, hogy az egész vírushelyzet tudományosan nem ítélhető még meg az idő rövidsége miatt, a szakembereknek is még konszenzusra kell jutniuk. Ennek ellenére azonban a szülők döntésére bízza gyerekeik oltását, kampányt erre nem tervez a kormány (https://mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2021/06/04/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-junius-4/).
  Tehát, hogy értsük: tulajdonképpen senki nem tud semmit, de a szülők, akik már rábeszélésre és zsarolásra tömegesen oltatták magukat, nyilván jobban tudják, hogy mi a jó a gyereknek, még ha az egészségügy semmit nem tud garantálni és nem vállal felelősséget a következményekért (ahogy az oltóanyaggyártók sem).
  Az interjúban sok egyéb is elhangzott, de részleteiben ezekre nem térek ki, mindenki értelmezze, ahogy gondolja.

 9. Tisztelt Pócs Doktor Úr!

  Érdeklődni szeretnék, egyik videójában említették, hogy becsatlakoznak Reiner Fullmichez a nürnbergi per kapcsán. Lehet erről valamit tudni, mikor történik ez meg? Úgy érzem, hogy lassan kifogyunk az időből. Mentsük meg a gyerekeinket és akit lehet!!!

  Köszönettel
  Csilla

 10. Doktor Urak!
  Elnézést, nem tudom hol kéne ezt megkérdeznem, de azt hiszem fontos lehet. Idekinn az Ivermectin ésa HCQ istenítése folyik majd minden elkenzéki csapból. Sőt mostmár a white pine needle tea is.
  A közös a háromban, hogy eredetileg mindegyik paraziták ellen van.
  Hogy jutott eszükbe kipróbálni akkor egy állítólagos vírus ellen?
  Hogyan múködhetne? Megnézte valaki az állítólagos covid fertőzötteket parazitára is? A vírust mesének tartom, de parazita éppen lehetne. Vagy ez is ál információ?
  Több, mint egy év kutatás után a magánvéleményem, hogy a fura eseteket (vér, érrendszer, oxigénhiány) sugárzás okozza, a G-k, műholdak és az ‘okos’ játékaink és esetleg nem csak a mikrohullám tartomány de alacsony frekvenciák is.
  Viszont azon (vagy akár víruson) hogyan segíthetne pár paraziták ellen használt gyógyszer?

  Köszönöm!

 11. A WHO most, legújabban, nem ajánlja a 18 éven aluliak oltását.

  Azt írja, többek között: “A COVID-19 elleni vakcina a legtöbb 18 éves én annál idősebb ember számára biztonságos”, továbbá: ” A GYERMEKEKET EGYELŐRE NEM KELL BEOLTANI. Még nincs elegendő bizonyíték a COVID-19 elleni vakcinák gyermekeknél történő alkalmazásával kapcsolatban, hogy ajánlásokat lehessen tenni gyermekek számára az oltásokra. A gyermekeknél és serdülőknél általában enyhébb lefolyású a betegség, mint a felnőtteknél.”

  Az oldalt el kell menteni pdf-be vagy más módon (egész oldal képernyőfotója, például), mert sosem lehet tudni mikor változtatják ezt megint meg.
  https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/covid-19-vaccines/advice

 12. https://report24.news/who-aendert-empfehlung-kinder-und-jugendliche-nicht-impfen/?fbclid=IwAR22Rgy0AD2l20rj3Uk6UyP0pRa2quQBZQ_z3K4ANL0THQMneqIOyIfBtCg

  A WHO módosítja az ajánlást: Ne oltassa be a gyermekeket és serdülőket!
  2021. június 22

  Szimbolikus kép: freepik; Logó: Egészségügyi Világszervezet WHO
  Június 21-én az Egészségügyi Világszervezet (WHO) megváltoztatta a gyermekek és serdülők oltásának eldöntésére vonatkozó politikáját. Ezentúl közvetlenül és képesítés nélkül mondja: Nem, ne oltasson be! Nincs bizonyíték arra, hogy a Covid-19 oltás 18 éven aluliak számára előnyös lenne.

  Willi Huber megjegyzése

  FIGYELEM: A tényekre vonatkozóan új megállapításokat talál a WHO által megjelölt cikkben : A gyermekekkel kapcsolatos vizsgálatok még nem fejeződtek be , 2021. június 23-tól még nincsenek oltási ajánlások .

  Az Egészségügyi Világszervezet hivatalos weboldalán a következő szöveget olvashatja tegnap óta:

  A gyermekeket egyelőre nem szabad oltani.

  Még nem áll rendelkezésre elegendő bizonyíték a COVID-19 elleni vakcinák gyermekeknél történő alkalmazásáról, hogy ajánlásokat tegyenek a COVID-19 elleni oltásokkal foglalkozó gyermekek számára. A gyermekek és serdülők általában enyhébb betegségben szenvednek, mint a felnőttek. A gyermekeknek azonban továbbra is rendelkezniük kell az ajánlott gyermekkori oltásokkal.

  A WHO honlapja, 2021. június 21
  A gyermekeket egyelőre nem szabad oltani
  A WHO megerősíti, amit a kritikus orvosok már régóta mondanak: a gyermekek és serdülők oltásának nincs értelme, mert ha egyáltalán megkapják a Covid-19-et, az rendkívül enyhe. A vírus átvitelében a gyermekek sem jelentenek jelentősen veszélyes forrást.

  A WHO indokolásában (lefordítva): Jelenleg nincs elegendő bizonyíték a gyermekek Covid-19 oltásának ajánlására. A gyermekek és serdülők sokkal enyhébb betegségben szenvednek, mint a felnőttek . Más ajánlott gyermekoltásokat azonban továbbra is folytatni kell.

  Felelőtlen politikusok a gyermekek oltását szorgalmazzák
  Másrészt a politikusok és a politikai fejedelem által támogatott rendszermédia mániákus követeléseket vonnak be minél több gyermek minél gyorsabb beoltására. Nem veszik figyelembe vagy hagyják jóvá a mellékhatások, például a trombózis vagy a szívizomgyulladás által okozott szörnyű veszélyeket. A lényeg az, hogy a gyógyszeripar barátai nagy hasznot hoznak. Mückstein zöld egészségügyi miniszter, maga képzett orvos, fellebbezést nyújtott be a gyermekek oltására júliusban és augusztusban .

  Vad egészségügyi minisztérium összeesküvés-elméletei
  Csak remélni lehet, hogy ez a felelőtlen politika megmarad a választók fejében, és hogy a zöldeket szigorúan megbüntetik a közelgő választásokon. Mückstein bizonyíték nélküli összeesküvés-elméleteket terjesztett a gyermekek körében, mint például a “Long Covid”, anélkül, hogy számos tényellenőrző ügynökség aktivizálódna. Mückstein szerint „az oltás megvédene” ezekkel a hosszú távú, már megkérdőjelezhető hatásokkal szemben, amelyek a rövid megfigyelési időszak miatt nem bizonyíthatók. Mückstein nemrégiben hangsúlyozta, hogy nem lát problémát a gyermekek és serdülők beoltásában – bár több mint 120 orvos figyelmeztetett erre.

  A gyermekvédelemnél fontosabb politikusok oltási mániája
  A nem kevésbé felelőtlen bécsi várospolitika, Hacker egészségügyi tanácsos irányítása alatt, „családi élmény beoltását” kívánja elérni. Péntektől közös családi oltási időpontokat kell megadni. Nem világos, hogy a gyermekeire vagy szüleire gyakorolt ​​súlyos mellékhatások megfigyelése különleges élmény-e a hackerek számára. A különvélemények sokáig nem csak a megrontott koronatagadók mezejéről származnak. A baloldaliak és lojalisták körében széles körben elismert Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ június 10-én vezette a címet: „Nem tudjuk, mennyire biztonságos a vakcina a gyermekek számára”. A német STIKO döntéséről volt szó, amely szintén nem akar oltási ajánlást tenni a gyermekek számára.

  A Pfizer adatai a gyermekek súlyos mellékhatásaira utalnak
  Csak a vakcinagyártó Pfizer rendelkezésre álló dokumentumait kell követnie ahhoz, hogy reálisan fel lehessen mérni a gyermekek oltásának előnyeit és kockázatát: Pfizer-tanulmány: A 12 éven felüli oltott gyermekek 79% -ánál jelentkeztek mellékhatások . Még az oltási világbajnok Izrael mellett is sok figyelmeztető hang hallatszott legkésőbb a számtalan súlyos szívizomgyulladás után: 93 izraeli orvos figyelmeztet: Ne használjon gyermekeken Covid oltásokat! Azok a tudósok és egészségügyi szakemberek, akik nem csak a gyógyszeriparból kapják a pénzüket, már régen megerősítették azt, amit a WHO most megerősített: Tanulmányok azt mutatják: A gyermekek szinte soha nem hordozzák a koronavírust – miért kell beoltani?

  Kötelező díjból finanszírozott ORF manipulálva a gyermekek oltására
  Megdöbbentő szövegben az ORF közszolgálat masszívan manipulálta a gyermekek oltását. A szöveg olyan állításokat tartalmaz, mint az oltás „pozitív pszichológiai hatásai” . “Az oltásról történő döntéshozatal során figyelembe kell venni az iskolai korlátozásokat vagy az álarcok állandó viselését, valamint a különféle eseményeken való részvétel mellőzését.” Ezeket a kijelentéseket aligha lehet felülmúlni a gonoszság szempontjából , mert a teljesen túlzott, nem megfelelő és a gyermekeket, mivel a Politika diktálta a kínzási intézkedéseket, és a gyermekek oltásához hasonlóan semmiféle bizonyítékuk nincs. És a jelentésben egy másik központi téves információ is pofátlan:„Jonas szerint a gyerekek ugyanúgy reagálnak az oltásra, mint a felnőttek, és hosszú távú következmények sem felnőtteknél, sem gyermekeknél nem várhatók. Tanulmányok szerint a gyermekek ugyanolyan mértékben adják át a vírust, mint a felnőttek. ” Ez nem igaz, amint az a fenti Pfizer-tanulmányban kiderült: a gyermekek 79% -ánál jelentkeznek mellékhatások – sokkal több, mint a felnőtteknél. Semmit sem tudni a hosszú távú hatásokról, mivel a gyermekeket a világon sehol nem oltották be a kísérleti oltásokkal. De sok tanulmányból tudjuk, hogy a gyerekek sokkal kevésbé terjesztik a vírust, mint a felnőttek.

  FIGYELEM: A tényekre vonatkozóan új megállapításokat talál a WHO által megjelölt cikkben : A gyermekekkel kapcsolatos vizsgálatok még nem fejeződtek be , 2021. június 23-tól még nincsenek oltási ajánlások .

  Olvassa el még:

  Ellentmondásos Covid oltás gyermekek számára: Ezért javasolják az orvosok ellene
  Egyre több orvos mutatja meg arcát a gyermekek Covid oltásai ellen
  Az orvos megtöri a csendet: Súlyos mellékhatások, gyermekek és idős emberek vannak veszélyben
  120 osztrák orvos már megmutatja arcát a gyermekek Cov-oltása ellen
  ÄK elnök: “A gyermekek országos oltása nem indokolt”
  A gyerekeknek is hamarosan „hirtelen és váratlanul” meg kell halniuk?
  STIKO-ajánlás nélkül is: Jens Spahn be akarja oltani a gyermekeket

 13. Tisztelt Szerkesztők,
  Még egy kérdést tegyen fel mindenki magának és aztán cselekedjen belátása szerint: A médiában nyilatkozó magyar, de akár külföldi orvosok egyike sem beszél arról, hogy az embereknek van immunrendszere és akinek ez tud védekezni a vírus ellen, annak nem kell oltás. A nagy számok törvénye alapján a közel 8 milliárd fős populációban lennie kell olyan embernek, embereknek, akiknek nem kell oltás. Nem az oltás az egyetlen védekezési mód, mint ahogy azt mondják. De a pénz mozgat mindent és pánikkeltéssel el lehet sokmindent érni. Van vírus ez tény, de ha csak az oltás a megoldás és nincs immunrendszer a földön, ami képes legyőzni, akkor az nem természetes. Ez csak logika, semmi más.

 14. Köszönöm a sok hozzászólást,véleményt.Örülök annak,hogy ilyen véleményeket hallok.A kísérleti génterápiás beavatkozás nem oltás.Tilos beadni gyermekeket.Lehetőségeimet kihasználtam az emberek meggyőzésére az oltás ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük