Hamarosan vége, bukni fognak


BitChute: https://www.bitchute.com/video/2LadFykIj9Fp/

Odysee: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/drtamasi-bukni-fognak:4

150 thoughts on “Hamarosan vége, bukni fognak

 1. Köszönjük a bátorítást, nagyon sokat jelent!
  “Szeretnék végigszáguldani hegyen, völgyön át és ordítva torkomszakadtából
  leigázván a gonosz tomboló szelet, mely alá-alá bukva minden szennyet magával hordva süvölt tova
  Megállj te szél, egyszer zsákutcába terelődsz és csak gyenge szellő leszel, kinek bűzös, bűnös szaga már senkit sem rettent
  Elég volt, eleget fáztunk miattad, eleget fújtad a hideget aljasmód képünkbe
  Jön a tavasz, a megújulás és te bűnös szél már sehol sem leszel, számtalan részecskére esel szét, porrá zúzott homokszemként terülsz majd el
  mindenki rajtad fog járni-kelni és te tehetetlenül tűrni fogod azt, mert miénk a jövő, miénk a haladás, miénk az élet maga!”

  1. Tisztelt dr úr ! Kívánom legyen igaza ! Minden alkalomkor részt veszünk Bécsben az ellenállás szervezésében Csoportunk is van.De sajnos ezek a nácik , eltökéltek.3 évre akarják bevezetni a kötelező
   “oltást “😡 Aki nem oltatja magát 12 év felett , 2700 euro vagy börtön.

 2. “Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt.“-George Orwell

 3. Ha mondjuk egy héten belül eltűnik, és majd csak később támad újra, akkor tényleg csak a svájci népszavazás miatt hozták előre az omikron feltámadásának időpontját, mert egyébként nem indokolná semmi a megjelenését. A delta kellős közepén járunk, az emberek így is rettegnek eléggé, nincs szükség kijátszani az adu-ászt: egy új szupermutáns vírust.
  Ez a kísérteties egybeesés nagyon zavar. Véleményem szerint precedens értékű lehetett volna a svájciak véleménye.
  Sajnos a 67%-s átoltottság és a 2/3-os leszavazás is korrelációban áll egymással. Vagyis egy oltottnak már tök-mindegy. Úgyis van már covid-útlevele, hát dögöljön meg a szomszéd lova is!

  1. Ez nem teljesen igaz. Mert nem az oltásról és a maszkról szavaztak. Én kérdeztem fórumon svájci embereket, hogy mégis miről volt a szavazás. Kis angol tudás kell hozzá (nincs kedvem lefordítani) Idézem a választ:
   It’s complicated. In March the parliament introduced some new laws and neoliberal/right-wing parties and movements made a referendum to abolish them again. Those laws are:
   1. Extend unemployment aid to those whose income suffered because of the pandemic but aren’t entitled to normal unemployment benefits (for example independent grafic designers whose clients are mostly event organizers).
   2. To create and put in place a Contact Tracing system and especially survey it. We do not trust foreign technologies or private companies and data protection is very important in Switzerland. It has to be a secure and highly regulated system. We do not want private companies to have the choice to use any system they want. Every movie theater or restaurant chain or big company uses this secure system and not one of a private tech firm that misuses the personal data.
   3. The government was allowed to issue a Certificate that is valid internationally for those who are vaccinated. The law says nothing about how it should be used. It is important to travel especially to surrounding countries which are all part of the EU. And the EU wouldn’t let us in without a Certificate.
   4. Vaccinated people do not have to be in quarantine.
   5. The government has to pay for tests.
   6. The government pays a program to develop medical treatments.
   7. We have votations every three months about many issues. So we constantly are gathering signatures in public for referendums or ballot initiatives. Because of the pandemic this was difficult. So they made the process easier to guarantee our political right to petition.

   Somehow a lot of people were thinking that we voted on vaccine or mask wearing mandates. Because those who made the referendum never talked about the fact that they didn’t like paying more for unemployment or for free testing. They campaigned with slogans about “freedom” and “independence”….7th

  1. Ezt valahogy el kellene juttatni valamennyi orvoshoz, ugyanis őket címzi, szólítja meg a doktor. Tamasi doktornak is látnia kellene.

   IGEN, MEGÖLTÉK MIUTÁN KÖZZÉTETTE A VIDEÓT. Nézd meg, az Ultrahang youtube csatornán, megfenyetették Drábikot is és törölték a 3 hónapon át készült munkáját a témával kapcsolatban. Tudják hogy hatalmas a tét.

  2. Ha jól értem ez az ember (Dr. Andreas Noack) mint aktív szén szakértő és kutató feltöltött egy videót, ahol elmagyarázza hogy az oltásokban (vajon mindegyikben?) lévő grafénoxid átalakul grafén hidroxiddá, amely olyan atomi struktúra mint a létező legkisebb és legélesebb zsilettpenge amely a véráramba kerülve bármikor szétszabdalhatja a vérerek falát.
   ÉS amiért ezt elmagyarázza a videóban, a napokban megölték? Ha ez tényleg igaz, akkor tud-e még bármi olyan történni a világban ami a maradék alvó embertömeget is képes lenne felébreszteni, és a legfontosabb: a maradék oltatlan embertársainkat megszilárdítani az elhatározásában, hogy bármi történjék is az oltás nem lehet opció! Akkor már inkább választom a kivégzést. Az legalább nem tart olyan sokáig. A haláltáborokat idéző karanténtáborok vajon melyik kivégzési módszert alkalmazzák? Ezt a oltásnak csúfolt, vakcinának hazudott beinjektálható pengét vagy egy humánusabbat, mondjuk lefejezés. Vagy esetleg ha kényszeroltásra kerülne a sor: ki kell provokálnom majd, hogy a helyszínen lelőjenek a kamurend védelmi erői, azáltal, hogy agresszív ellenállást tanúsítok… esetleg fegyverrel. Gondolkodom még ezen…

   1. Nem. Olyan mintha hipnózis alatt lennének, egy komplett tagadás állapotában. Képtelenek vagy nem akarnak logikusan gondolkodni. Sajnos szerintem menthetetlenek. Keveset ismerej, de akit igen, vaahogy megváltoztak, de olyan mértékig, hogy rájuk sem ismerek, Robot szerűek, vagy báb szerűek, a dologra leadott reakcióik fele teljesen abnormális és furán érzéktelen.

    1. Az is lehet, hogy a génmódosítás hatásairól van szó. Az egyik az un “isten-gén”, más megjelöléssel a VNA2-es gén. Úgy nyúltak hozzá, hogy blokkolja a test-lélek kapcsolatot. Az eredmény egy olyan ember, akinél a lelkiismeret nem működik. Kapcsolódó anyagok:

     https://www.youtube.com/watch?v=D-nRkriAAVo&t=68m46s -tól kb 5 és fél percnyi rész

     https://www.bitchute.com/video/nKd9JdA7lupy/

     https://interpressmagazin.hu/cikkek/241-az_isten-gen/

     https://www.besthirdetes.hu/tudasfa/isten-gen-a-rendkivul-titkos-es-ordogi-menetrend-a-covid-19-vakcina-mogott.html

     Bill Gates előadása a CIA-nál 2005 ben: https://www.bitchute.com/video/K2rCQCNom5w3/

     Dr Carrie Madej Exposes The Truth About Vaccines “The Future Of Humanity Is At Stake”
     https://www.bitchute.com/video/36lpGwBhziN5/
     Itt van szó a módosított VNA2 és T8 génekről. Az VNA2 módosításának eredményeképp a test-lélek kapcsolat blokkolódik, a T8 gén módosítása pedig szaporodáskptelen, butává tett embert eredményez. Az eredeti anyag már törölve van. Talán még ebben van valami:
     Dr. Carrie Madej Re Covid Vaccines – “The Future of Humanity is at Stake”
     https://www.bitchute.com/video/XSt68n9g6XQD/

  3. Kitettem a faxbukra, meddig lesz ott???

   Az eröszakos tolása a baj ami elveszi a munkalehetöséget vele az életlehetöséget.
   Elindult a Nünberg 2.0 de mivel a birók is a glo alkalmazottjai igen lassan folyik mivel már március áprilisban indult.

   Ez versenfutás az idövel az életét!

 4. Mindjárt vége ? Minek lesz mindjárt vége ?
  A Szabad akaratnak tényleg mindjárt vége lesz !
  Csak mert Németország is benyögte január 1-től.

  Szóval azon kezdjen el mindenki gondolkozni, hogy mit fog tenni akkor amikor kötelező lesz az oltás !
  Mert ahogy a külpolitikai helyzet egyre fokozódik, nem az a kérdés, hogy lesz-e kötelező oltás vagy sem
  hanem az, hogy mikor ?!

  Amíg a Mi hazánk árulói Toroczkai meg Dúró cigányoznak addig mi meg megyünk a kényszeroltás felé….

  1. Jajj dehogy!! Össze kell szedni kis pozitivitást is! Ne hagyja, hogy a propaganda sugallta megfélemlítés hasson Önre! Pont ez a céljuk, hogy Ön és azok, akiknek Ön ír és beszél, azok mind féljenek. Álljon a jó oldalra, ne a félelmet gerjessze, hanem a jó hírt. Ez nem vak hit, meg kell látni csupán, hogy soban buknak meg a dolgaik. Elbuktak szakmailag, csak nézze meg az oldalon, amit az oltások szakirodalmáról írtunk, elbuknak egyre több jogi eljárásban ilyen anyagok is bőven vannak már fenn, elbuknak egyre több politikai fronton (lsd USA, német, olasz és magyar politikai pártok), elbuknak az utcán (egyre több ember megy az utcákra világszerte – nem tudják megakadályozni még ott sem, ahol kijárási tilalom van), elbuknak az új tényekkel, a hazudozással és titkolózással. Tapaszgatják a lyukakat, de egyre több helyen kéne és egyszercsak zummmmm az egészet elviszi majd az áradás. Néhány hónap max. Na fogadunk?

   1. Örvendetes az optimizmusa uram.Minden esetre elég nagy probléma,hogy az orvosok közül is sokan beleálltak a narratíva kiszolgálásába.Néhai nagyapám osztályvezető főorvos volt infektológián.Elsőként adatta volna be azt a löttyöt,ha közben el nem hunyt volna.Hivatásából kifolyólag persze süket volt mindenre ami nem a kollégáitól jött.Aztán ott vannak még a rendvédelmi szervek.Ezen az oldalon már kifejtette két rendőr hölgy milyen passzívak az információ mérlegelése iránt.Az én ismerőseim a hadseregben se túl bíztatóak.A mai napig zárkózottak minden ellennarratíva iránt,teljes indoktrináció a seregben.Több száz és ezer orvost hallgattatnak el 2 éve világszerte köztük a nobel díjas Montagniert is.Persze próbál az ember pozitív maradni,de az átlagember alig látja eredményét a harcnak és így minket hátráltatnak míg felzárkóznak hozzánk.Akárhogy is,kitartás önöknek munkájukhoz!Az orvosok,a rendvédelmi szervek és a katonák az utolsó mentsvárunk.Reméljük nem szegik meg még többen az esküjüket.Ha kötelező lesz az oltás akkor érvénytelenné válik az alkotmányunk értelemszerűen.(Szabadság és Felelősség III.cikk (2) )

   2. Kedves Tamási Doktor!
    Sajnos egyet értek Freeman-el. Nem érdekli őket, haladnak a megírt forgatóköny szerint. Nem látom az az erőt ami letartóztatná és elítélné őket. Ha pedig polgárháborúk lesznek az országokban mert mostmár a gyerekeket célozzák, abból csak matial law lesz, kivezénylik a katonaságot és egyesével hurcolják el akit akarnak.
    Sajnos én is nagyon sötéten látom, bár ne így lenne.

    Father Bugnolo-nak van néhány nagyon praktikus tanácsa, hogy szervezzünk ellenállást vagyis inkább magunkat hogy szervezzük meg a túlélésért. érdemes meghallgatni. (Nem tereli vallási témára, nagyon praktikus.)
    https://www.fromrome.info/2021/11/26/dont-wait-for-anyone-to-liberate-you-grab-liberty-yourself/

   3. Az nem lehet, hogy ez is a provokáció egy formája, amikor egy-egy poszt meg cikk alatt megjelennek a pesszimisták, és elkezdik sulykolni, hogy “nincs mit tenni” és “készüljetek fel” arra, hogy “ez lesz meg az lesz”…?

    Nekem úgy tűnik, hogy ez is lehet akár a pszichológiai hadviselés egyik aljas kis eszköze is – a saját, erre tartott embereikkel.

    Nyíltan nem mondhatnak ellent egy abszolút ellenvélemény közegben, de rengeteg embert képesek ezzel a hazug színjátékkal elbizonytalanítani és erőtlenné tenni!

    1. Nem. Én csak szimplán egy depressziós alkat vagyok, aki ha nem lenne világégés, kerülném az embereket, az
     állatok sokkal őszintébbek és jobb lelkűek, tisztelet a kivételnek. Sztm. nem kell ebbe semmit belelátni, csak szimplán a helyzet felmérése.

   4. Kedves Tamasi Doktor úr,

    Állom a fogadást ! 🙂

    A kezdetektől nyomom követem az eseményeket, így látom mi zajlik itt és a világban is.
    Igen, én félek, de nem a vírustól, hanem a kényszeroltástól, mert akkor bármi megtörténhet.

    Örülök, hogy Ön bízik abban az országban ahol néhány 100 vagy ezer ember megy ki az utcára míg az összes többi a faszbúk nyomkodás közepette nem ér rá ilyesmire, meg félti az – uralkodói elit miatt – elértéktelenedett fizetését, hogy jaj mi lesz ha nem lesz munkám… Ezt nagyon jól tudja a mindenkori irányító hatalom is, hogy ezekkel mindent meg lehet csinálni, sőt mi több meg is fogják csinálni !

    Továbbá Bill Gates és baráti köre nem fogja feladni a szabadkőművesség évszázadokon keresztül átívelő terveinek véghezvitelét csak, mert pár ember hőzöng.
    Kb. ahogy Gyurcsány megmondta “tüntetnek, majd megunják azt haza mennek”

    Amíg nem megy ki az utcára világszinten 500 millió ember addig készülhetünk a covid 38-ik hullámára 17-ik variánsára is, s aztán majd jön a Marburg vírus és annak 29-ik hulláma, aztán kutyafüle vírus, stb… Bill genyó kijelentette, hogy a vírusok vakcinák évtizede következik.
    Mindaddig amíg oltott és oltatlan ki nem megy az utcára és közös erővel el nem zavarja ezeket politikus és milliárdos bűnözőket addig itt nem lesz más, csak amit ők kitalálnak.

    De kérdezem én nincs ebben az országban olyan tökös ügyvéd vagy ügyvédek csoportja orvosokkal karöltve aki már régen beperelhették volna az államot, a PCR teszt hatástalansága vagy az egyéb botrányos covid intézkedés vagy tény miatt ?
    ÉS NINCS, mert mindegyik a pénz rabszolgája és félti az egzisztenciáját, pedig kopasz hátsóval jön mindenki a földre és úgyis fog innen távozni, csak nem mindegy, hogy tiszta vagy beszennyezett lelkiismerettel !

    Szóval állom a fogadást 🙂

    1. szerintem a félelem az félelem, tök mindegy mitől fél. Ezek gerjesztik és Ön is a csapdájukban van. Azzal érték el, hogy féljen, hogy mindenféléket bemutatnak, amiket felsorol. szerintem gyorsan fog ébredni a nép, egyre gyorsabban. Ausztriában nem fognak belemenni a kötelező oltásba. Lesznek országok, ahol fegyvert fognak majd, mint ahogyan horvátok már sereget szerveznek ezen az oldalon. Ez az egész halálra van ítélve, idő kérdése, hogy megbuknak.

     1. TIsztelt Dr. Úr!

      De kevesen vagyunk :(. Országonként se mondanám, hogy sokan. Rendőrség és/vagy katonasággal levernek bennünket, mint a szeget :(. Szörnyen féltem a családomat! 🙁 S Magyarországon (is) annyi bírka ember van akinek hiába beszélni :(. A rendőrség mikor áll át az oldalunkra? Nekik nincsen családjuk? Ők beveszik ezt a maszlagot minimálbérért vagy maximum prémiumért pont ebben a helyzetben? Nekik nincs családjuk? Őket is bedarálják. Miért nem gondolkodnak egy kicsit? 🙁

     2. A félelem tónusán senki nem mer kinézni vagy meghallani. Az analitikus és pozitív híreket lefordítja saját tónusára. Mely az aggodalom, félelem és rettegés. Megy a negatív programozás. Ezzel épülnek bele az ügynökök az elmétekbe. Ezt azáltal akarják megvalósítani, hogy saját félelmeiket tükrözik rátok. SZÓ SZERINT! EZ EGY ÁRAMLÁS. AZ Ő FÉLELMUK.
      NA MOST FIGYELJ!
      Vannak jó hírek is! A helyzet az, hogy szarul álnak a dolgaik ott a túloldalon…..nagyon szarul! NEM MŰKÖDIK AZ OLTÁS! Na nem arra amire hazudják. Nagy bajban vannak, arra sem működik amire saját maguknak tervezték!!! Közeleg az elszámolás, elcsesztek nagyon sok mindent….ettől megy nekik most a para. Kapkodás van…bizony.
      SZÓVAL HA JŐN EGY NEGATV KOMMUNIKÁCIÓ – TUDD, HOGY AZ AZ Ő ÜGYNÖKÜK. AKÁR TUDATÁBAN VAN Ő EZEN TÉNYNEK AKÁR NEM.

     3. Mai hír, hogy az USA katonákat küld Németországba és az angolok is. Állítólag az orosz veszély miatt. Szerintem azért, hogy azzal verjék le a polgári ellenállást. Ha országonként haladnak, mint ahogy a szigorításokkal is, meg tudják tenni.

    2. RE: “én félek, de nem a vírustól, hanem a kényszeroltástól”

     Miért is? 3+ millió magyar ezidáig még nem oltott – nehezen mozdul, de ez már tömeg!

     RE: “Bill Gates és baráti köre nem fogja feladni”

     Rég rossz ha leragadunk ilyen BG et al. ‘for public consumption’ alakoknál. Jóval mélyebbre kellene ásni, illetve lokalizálni az éppen aktuális modifikátort – de ez már titkosszolgálati ügy lenne…

     RE: “Amíg nem megy ki az utcára világszinten 500 millió ember”

     Biztató a francia gyarmat Guedeloupe felkelése (gondolom, fekete rabszolgák leszármazottai) és a Salamon-szigeteki (egykori emberevők) történések –

     https://anti-empire.com/67-unvaxxed-guadeloupe-revolts-against-vaxx-pass-mandated-by-paris-france-sends-troops-to-crush-it/ 2021.11.26.

     https://www.zerohedge.com/geopolitical/civil-unrest-rocks-solomon-islands-rioters-torch-government-buildings 2021.11.26.

     1. Az országok lakóinak a hergelése, próbatétele folyik világszinten, megpróbálva polgárháborúkat kirobbantani.

   5. info

    Az Omicron-változatot felfedező orvos „rendkívül enyhének” nevezi azt, de a propagandamédia még mindig félelmet kelt
    Charlotte, NC – „Az eddig előforduló esetek enyhe, enyhe-közepes esetek voltak, és ez jó jel” – mondta Dr. Barry Schoub , a Pretoria államban működő Miniszteri Védőoltás Tanácsadó Bizottság elnöke amikor Afrikában felfedezték a COVID-19 omikron variánsát.

    Hasonlóan nyilatkozott Angelique Coetzee, a Dél-afrikai Orvosi Szövetség elnöke.
    „Nincsenek szembetűnő tünetek. A fertőzöttek közül néhányat jelenleg otthon kezelnek.”
    És azok közül, akiknél állítólag pozitívan értékelték ezt az új „változatot”, még senkit nem kellett kórházba szállítani” – mondta Coetzee.

    „ Amit Dél-Afrikában klinikailag látunk, és ne feledjük, én vagyok az epicentrumban, és ott gyakorlok, az rendkívül enyhe” – mondta Coetzee.

    Természetesen ez nem akadályozta meg a félelemkeltőket abban, hogy pánikot terjesszenek, hiszen tudják, mi a céljuk: félelem csapdájában tartani az embereket, és tovább árulni a vakcinákat.

    https://thelibertyloft.com/2021/11/29/doctor-who-discovered-omicron-variant-calls-it-extremely-mild-but-propaganda-media-still-pushing-fear/

  2. Egyedül a Mi Hazánk áll ki a kényszeroltás ellen ebben az országban, tehát kicsit jobban tájékozódjon!

   1. Nagyrabecsülésem, ez mindenképp elismerést érdemel, valamennyire. Ugyanakkor emlékszem, hogy a Mi hazánk nem túl hosszú történetében nagyjából egy éve még maszk használat bevezetéséért, a lezárásokért szálltak síkra, túllicitálva a hívatalos narratívát. Ők politikusok, akik már bent vannak a megvásárolt politikusi helyeken. Mindig arra fordulnak, amerre a szél fúj, hogy szavazatokat halásszanak. Továbbra is tagadják, hogy nincs izolálva a vírus, továbbra is a jelen politikai pártosdit akarják fenntartani, és továbbra sem látok semmilyen komoly orvos szakmai hátteret mögöttük. Ők ugyanazt a színjátékot akarják fenntartani, mint a jelen kormány és ellenzék.

    1. Ez így van. A pápának mindegyik oldal ugyanúgy kezet csókol. Mind egy tőről fakad, csak most éppen kapóra jött Toroczkainak az oltás témája. Kampányol mint mindegyik párt.

    2. RE: “továbbra sem látok semmilyen komoly orvos szakmai hátteret mögöttük [értsd: Mi Hazánk mint párt]”

     Eszerint eddig nem vették fel Önökkel a kapcsolatot?

     Külön, két zászló alatt indulni jelen helyzetben szerintem politikai öngyilkosság!

     Másfelől ugyanezt a hazug rendszert az adott demokretén kereteken belül választási részvétellel fenntartani szintúgy hiteltelen; csak legitimálja az illegitimet – sakk-matt helyzet.

     Szívem szerint nekimennék a mindenkori hatalomnak (mafityesz vs. moslékkoalíció) kard-ki-kard alapon – de ez már polgárháború lenne, aminek a háttérbázisát ráadásul nem érzékelem, felelőtlen kommentes durrogtatáson túl –

     Nem véletlenül kapcsolták le, és tartják fogva jogtalanul Posta Imrét!

     Battle of the Bastards. Part 1
     11/26/2018

     https://www.qwant.com/?client=brz-brave&t=videos&q=battle+of+bastards&o=0%3AzZVn7ELIMqM

     ha már egyesek (Freeman) annyira intett a cyber biztonságra – kis képernyő nem növelendő (fingerprinting issues)

   2. Ne higgyen a politikai pártoknak, felszínesen állnak ki a magyarokért. Pl. Dúró Dóra is be van oltva, ugyanúgy hordják a maszkokat. Népámítás! Megosztó szerepük van.

   3. Az a nép, amely egy kisebbség elleni erőszakra szavaz, mint Svájc, nagy valószínűséggel háborúba menetel. Ügyeljünk, a Mi Hazánk a cigány kisebbség elleni erőszakra építi a dogmatikáját, egy alig burkolt népi-fajtisztasági ideára. Egysávú retorika. Alkalomhoz illeszkedő politizálás, – ha csak húszezren lennénk oltássszkeptikusok, meg sem említenének. A haragra és a feszültségre építenek, mint kézenfekvő, egyszerű politikai hajtóerőre. Ők nem azok, amit képviselnek.

    Alig tudom megérteni mit keresett Szakács Árpád az alkotmánybíróság előtti tüntetésen.

  3. Kedves Freeman!
   Kérem, hallgassa végig Szvetlana Daran előrejelzését az elkövetkező új világról, rólunk, emberekről, és a feladatainkról. Daran kitér arra, hogy napjainkban pszichológiai támadás, tesztelés alatt élünk, egy erőpróba zajlik. Jelentős változáson fog átmenni az emberiség, ami fájdalmas lesz. Mindezt a változást magunknak kell önállóan megtenni, a saját utunkat járva.
   https://www.youtube.com/watch?v=YpTRHuHOnzU&ab_channel=V%C3%A9gtelenforr%C3%A1s

 5. Nagyon fel vagyok háborodva különösen most ,hogy a barátnőm és családja is felvette az injekciót ,pedig mindig nagyon ellene voltak .
  -Nagyon vérlázító nekem az is ,hogy újra szájmaszkot kell viselni ,pedig nyáron nem volt semmi vész . Most újra ezerrel nyomatják a reklámokba a vakcinát . Amikor cáfolom ,hogy nincs kovid ,támadásnak vagyok kitéve…) Mindenhol rám szolnak ,hogy húzzam fel a maszkot az orromra is . Nem akarnak ébredni az emberek ,csak nagyon kevés emberrel találkozom aki úgy gondolja ahogy én ,és ón . A fiatalok már divatot űznek a maszkból . Egyedül kevés vagyok . Büntetnek ,ha ellentmondok a maszknak . Az vakcinák nem is lettek kikísérletezve,Soha nem fogom megérteni hogy képesek az emberek felvenni egy idegen vakcinát ,amiről nem tudnak semmit . Mit lehet tenni ?

  Péter Gizella Izabella . / a volt férjes nevem nem használom /

  1. Mi se oltattunk eddig de az 50 éves lányomat eröszakolja a munkahely.
   Mi betegek voltunk lázasok és krónikus szivelégtelenséggel pacemakerrel ugyan ugy túléltem ahogy a régebbi influkat vagy most a család többi tagja..hazudozás a más betegség is sokszor…valamit rosszul csináltak a kórházba jutottakkal.

   Maga az oltás öl. Ezért tolják. Söt ezek a lelket/tudatot valami szuperPCbe gyüjtik be mert ugye clónózni csak testet tudnak anyagot de lelket nem tudnak csinálni!

   A másik a nyilvántartása a oltásoknak amik megjelennek a telefonokon is ez levédettek igy a védjegyet megszerzö tulajdonává válnak…na ez lesz a rabszolgaság igazán!

   Imádkozom hogy ebben az IDÖ versenyfutásban az emberiség gyözzön!

   1. Nem igazán klónozás. A felettünk levő parazita elit szeretne örökké élni. Az a legújabb hülyeségük ,hogy az embert az álmai és emlékei határozzák meg, ezért ha azt sikerül kimenteni akkor egy hologramban is örökké lehet élni. Vagy arra találták ki, hogy a tech rajongó ifjúságot ezzel bepalizzák. A gyerekeknek már úgyis azt hazudják,hogy az “oltástól” szupermenek lesznek. A testbe injectált, magát összeépítő bioszenzoros csoda jelent rólad egy, lényegileg computernek vagy szuper szoftvernek. Ahogy Dr Carrie Madej elmondta az ember 2.0 c videóban.
    Azóta sorban találják meg a technikát (is) az “oltásokban” ehhez.
    https://rumble.com/vpzbzp-graphene-oxide-wireless-network-bioweapon-shots-contain-wireless-nanosensor.html

 6. Köszönjük a bàtorítò szavakat! Minden embernek büszkének kellene lennie arra hogy ilyen orvosok is vannak köztünk.

 7. Doktor Úr! Tisztelem Önt és kollégáit, de kérem nézzen utána hogy valójában kicsoda Sátán! Sumér mitológia pl. Sátánnak ahhoz semmi köze ami történik most. Csak az Istenek fognak rajtunk segíteni ha fognak senki más.

 8. Botrány Kanadában.
  Csak a Vancouver-i Lion Gate kórházban 1 nap alatt 13 halvaszülés volt.
  Waterloo, ontario provincia városában január és július között 86 halvaszületés volt. Minden anya kivétel nélkül oltott volt.
  Az átlagos halvaszülések száma ebben a kórházban 5-6 egy évben.
  Ez az adat csak 2 kórházból van, – akkor nem nehéz elképzelni hogy ez a tendencia az ország minden részén, minden kórházban ilyen lehet.
  A hazug szenny média agyonhallgatja a hírt, de szerintem csak idő kérdése hogy a botrány nyilvánosságra kerüljön.

  https://twitter.com/JLuciusFlorez/status/1465323769845714950

 9. Tisztelt doktor úr!
  Az elmúlt 20 hónapban mindent elolvastam és megtanultam amit lehetett – angol tudás nélkül. Megértettem és osztom az álláspontját mindenben. Azonban szeretnék jelezni egy általam megfigyelt jelenséget. Ez a jelenlegi influenza sokkal súlyosabb, mint az elmút 10-20-30 év bármelyike. Most élem át. Eddig nem tapasztalt mértékben ömlik a tüdőmből a hurut, fejfájás sem társult soha tünetként a megszokott láz-takony-gyengeségen kívül. Felvetődött bennem, hogy a tüskefehérje szóródás okoz fokozott válaszreakciót a nyálkahártyákon, viszont a véletlenszerűen jelentkező, visszatérő és bárhol mutatkozó izületi fájdalmak sem voltak eddig szokásosak a néhány évenként jelentkező influenza kapcsán. A tüneteket nem csak magamon tapasztalom természetesen, számos ismerősöm is hasonlókkal küzd legújabban.
  Az, hogy ilyen vidáman elemezgethetek és írogathatok, annak köszönhető, hogy két hete – a sétákon kívül – fekszem, és már több, mint egy hónapja az alábbiakat fogyasztom az előírt adag 3-4-6 szorosában: L-Glutation, N Acetilcisztein, C- D vitamin, szelén, cink és Béres Csepp.
  Várom a véleményeket és tapasztalatokat.

  1. Kedves Gábor! Minden évben voltak, akik előtte még soha nem éltek át olyan szörnyű náthát, mint abban az évben. Higgye el nekem, 36 éve vagyok praktizáló orvos és minden évben látom ezeket a betegeket. Vonjon köbgyököt az érzéseiből és szubjektív megfigyeléseiből. Az elménk csinálja, mert erre kondícionáltak minket. Nagyon nagyon szoktak panaszkodni a betegek minden évben, csak akkor nem volt mögötte egy központi soha nem látott propaganda, hogy ez minden eddiginél sokkal rosszabb és egy másik. Igy működik a kondícionálás. Semmi hiteles adat sincs, ami bizonyítaná az ellenkezőjét annak, amit én állítok és seregnyi adat van mostmár, ami az enyémet támaszztja alá. Persze a hamis PCR-rel nyert adatokat nem veszem figyelembe, mert annak egyetlen pontja sem igaz.

   1. Kedves Doktor Úr!
    Engem is elkapott valami, a torkom nagyon fáj,ha nyelek, és ég, és a fülem is már kis mértékben. Eddig egyéb tünetem nincs. Próbálok amit elérek itthon használni, mert a háziorvosom nagyon oltáspárti és már legorombított hogy nem oltattam. Szerintem nem írna fel semmi gyógyszert, amúgy sem szokott, megvizsgálni meg pláne nem fog. Maximum küld pcr tesztelőt, amit szintén nem akarok. Azért kicsit tartok ettől a torokégéstől. Két napja van egyenlőre. Mindenkinek jó egészséget kívánok.

     1. Igen, volt már, csak elég régen. Hajlamos az ember elfelejteni, hogy mennyire is tud fájni. Mára már lazull kicsit a fájdalom és kezd folyni az orrom. Utána meg jön a köhögés, ahogy régebben is ez volt a menetrend. Nagyon köszönöm az Ön és társai munkáját, sokat jelent, hogy igazi orvosok kiállnak és elmondják az igazságot. Bár többen hallgatnának Önökre.

  2. Hasonló tüneteink vannak Angiában, mi úgy gondoljuk kiszórtak valamit és / vagy bevetettek frekvenciákat is. Mert nem úgy viselkedik mint ahogy szokott, mindig visszajön, a kezdeti tünetek mindig visszatérnek. Valamit régebben nekem sem fejfájással indult (soha) most viszont igen. Fejfájás, száraz köhögés majd rengeteg váladék majd visszavált / kezdődik előről.
   Szerintem szimplán mérgeznek valahogyan vagy ahogy Icke fogalmazott, transmitting the vaccine’ frequency.
   (Mielőtt ezt a részt valaki viccesnek találná, nagyon rég kutatják, nagyon sokat tudnak róla míg mi majdnem semmit., aki érdekel fussa át az azt az egy oldalnyi anyagot a whale.to-n ami ezzel foglalkozik, duckduckgo, whale.to frequency quotes)

   Egyébként pont ilyen volt 2019 őszén is, mikor a covidnak itt még híre se volt, de az antenna bővítések (és valószínűleg a próbafutás) is elkezdődött.

  3. Én 2017 Ben voltam nagyon beteg.
   Se előtte se utána ennyire sosem !
   Napigik 40 fok feletti lázzal!!!
   Majd megfulladtam a köhögéstől.
   Peddig akkor még “covid” sem volt!!
   És itt vagyok, erős, mint állat:)
   Most nyáron én voltam a köműves segédje, nő léttemre!
   Aki beteg, pihenjen, gyógyuljon, ennyi.
   Kedves Doktor úr, az Isten áldja meg Önt, és a kollégáit, és akiknek Önök erőt és reményt adnak, akik nem adják fel.
   Namaste !
   /Namaste =üdvözlöm a benned lévő vagyokat = üdvözlöm, aki Te, vagy / amilyen Te vagy/.

   1. Igen.. 2017 decemberében én is voltam olyan beteg, hogy nem tudtam lábra állni. Állandón magas lázam volt és szédültem, ha felkeltem az ágyból. Ma sem tudom mitől volt. Ma biztosan azt mondanák “Kovidos” voltam.

    1. Valami hirtelen össznépi oltás? Éketemben csak kétszer voltam nagyon beteg, toronymagas lázzal, életveszélyes állapotban. Mindkétszer nem sokkal oltás után, A tip. TB vagy flu a TB után és szövettanon dolgozva, sok oltást kapva valami titokzatos, vese majd teljes alhas gyulladás. Érdekes vagy 25 éve nem oltatok, a legmagasabb lázam kb minden 10 évben egyszer 38,5 volt.

 10. Elfelejtettem leírni egy példát. Egyik barát-munkatárs a második oltás után 58 évesen olyan erős izületi fájdalmat tapasztalt folyamatosan, hogy nemhogy dolgozni, de még leülni is alig tudott. Ez nem változott, viszont egy hónappal később lázas tüdőgyulladás szerű tüneteket produkált, majd két hétre rá felült az ágyában, és két menetben kihányta a vérének nagyjából a felét, majd meghalt. A mentősök konstatálhatták ezt, mert a második menetben már be akarták rakni a kocsiba, mikor kiömlött belőle a vér…

  1. Talán ez a magyarázat:
   “Summary of what Dr. Noack said:

   Graphene hydroxide was found in all the vaccines studied. Graphene oxide form structures in the blood stream approximately 50 nm wide and 0.1 nm thick. They are very thin but very strong. They act like little razor blades in the blood stream that can cut the blood vessels. They do not decompose. Once in the bloodstream they will be there forever (short of the person getting a blood transfusion to remove them). Their effect on the blood vessels is cumulative. The longer they stay in the bloodstream, the more damage will be done to the blood vessels over time. This creates body wide hemorrhaging issues.

   What this German doctor says about the graphene hydroxide in the video explaining the abnormally high number of athlete deaths makes sense. According to him, higher blood flow (from strenuous physical activity by athletes) would result in greater damage to the blood vessels from the graphene hydroxide and hence would explain the athlete deaths among the injected.”

   Teljes anyag videóval:
   http://stateofthenation.co/?p=98847
   Megölték ezt az embert, pár nappal a videó készítése után meggyilkolták, a felesége meséli el. Ha amit mond értelmetlen lenne, nem ölték volna meg szerintem.

   Szerinte a beinjektált grafén HIDRoxide úgy működik mint sok nano méretű zsilettpenge, szétvagdal mindent, ha nagyobb eret ér akkor az illető elvérzik.

 11. Tudja valaki,hogy mi történt tegnap a svájci népszavazáson,amely a járvány tagadásáról szólt!(volna?)

 12. Kedves Doktor Úr!
  Kedves Tamás!
  Örülök neki, hogy nálad tanulhattam és Te vizsgáztattál. Csodálom a kitartásod. Én is veled vagyok. Harcolnunk kell, mert ha harcolunk, akkor győzni fogunk, de ha nem harcolunk, elvesztünk! Nem vírus idézi elő a tüneteket, hanem az 5G sugárzása, amit már mérni lehet. Engem is levett a lábamról és a találmányom mentett meg, a szuperoxigénezett vizem, amelyben desztillált vízzel készítek orvosi tisztaságú oxigénpatronnal. http://www.oxigroup.hu-n láthatod, hogy miről van szó. Ezt kellene lélegeztető gépek helyett alkalmazni. NAC-vel, quertecinnel és nattokinase-val ki lehet vezetni a szervezetből az oltással beadott mérgeket. Az erős G-s sugárzásokkal szemben napi 20000 mg C-vitamin, 20000NE D3 vitamin és 65 mg C-vitamin ad védelmet, valamint a földelések és Faraday-szerű árnyékolások.
  Szeretettel üdvözöllek: Laci tanítványod és barátod

  1. Érdeklődni szeretnék a C vitamin kétszer szerepel a …65mg C vitamin az mire vonatkozna?
   Köszönöm!

  2. Csatlakozom W-V. dr. úrhoz, ami a Faraday-árnyékolást illeti, réztextilt vásároltam otthonra, laptop alá, wifi elé, amit a megfelelő méretre lehet szabni.

   1. Kevés lesz. Ha csak nem élsz nagyon távol a szomszédok wifijétől, a fal nem állítja meg. A műholdakat meg végképp nem. A ház teljes földelt árnyékolása talán, és vissza kell kábelezni áés keresni egy régi használt routert, mint a Cisco-k,amin nincs wifi opció sem. Mobilok használaton kívül micro (Faraday) és tudd (mértem!) ha csak egy rohadt “okos” (smart) cuccod is van, periodikusan felkapja a jelet és a veszélyes tartományban “sugároz” , még védelem ellenére is, mi se értjük,de ezt mértük.

  3. Köszönöm a hozzászólást bár nem nekem szól, de pontosan ezt gondoljuk, érezzük, 300 m-re élünk két 5G toronytól és az utcai világítás led.
   Valamint pont tegnap éjjel néztem Dr Ardis műsorát Karen Kingstonnal és Dr Madejjel. Valahol a második felében hangzott el, hogy 5G-vel, frekvenciákkal nagyon precízen tudják utasítani a sejteket a rendellenes működésre, így váltva ki betegségeket, pl. covid tüneteket.
   Ugyancsak tegnapi hír, hogy Indiában betiltották az 5G-t bizonyos intézmények közelében pl. iskolák, idősek otthona az egészségre gyakorolt káros hatása miatt. Ez a hír a SOTN-on volt.

  4. Igy igaz! Kb 2020 4 hó 15 én kapcsolták be a lakásom közeli bázisállomásokon és egy pillanat alatt elvágódtam megállt a szivem az eséstöl(akkorát estem mint az ólajtó) beindult és tudtam nehezen szólni a gyerekemnek aki intézkedett.20 án pacemakertültettek be és még aznak láttam a hirt hogy a vodafon és Tcom a g-5 re reklámoz vevöket.
   Mivel valamikor antennaszerelökkel dolgoztam tisztában vagyok az ártalmaival.
   Én 20 as gombost használok házon kivül a szatyorban lent lóg.
   Igy is közel van de SOSre igy oldottam meg.Nincs rajt tracsparti.

   Én is csak Tamási és Pócs Doctoroban bizok bár most érdekes levelet irt OVnek Dr Gödény is.

 13. Köszönöm Tamasi Doktor Úrnak. Igazán fontos, hogy a hazug narratíva ne váljon a szókincsünk részévé a hazug propaganda szókészlete.
  Egy lépést sem hátrálni!!

 14. Igen de addig is mi lessz a fiam is felvette az oltàst 2tőt is a munka helye meg kötelezni fogja a 3 oltàsra is a Modernàról van szó ,az öcsémet is a munka helye ő pedig az 1 sőt Fràjzert borzasztóan aggódok mi lessz velük mind 2 oltàsról rosszat olvastam a fiamék rà adàsul most vàrjàk 2dik babàt !

 15. Nagyon tanulságos videót találtam az ODYSEE-n. Krisztalina Georgieva Imf vezér videója az oltásokról. “A vakcinapolitika gazdasági ügy és mindennél előrébb való”. Ez a kezdés. Érdemes megnézni.

 16. Kedves Tamási Doktor!

  Sajnos (?) nem ismerek sok oltott embert, főleg közelről nem. Nemrég egy távoli (oltott) rokonnal beszéltem és még kevés ismerős után is nagyon furcsának találtam. Olyan mintha másvalaki lenne, mintha teljesen elhülyült volna vagy valami varázslat (buta szó, bocs) alatt állna. Az észérvek leperegnek, meg sem próbál gondolkodni és úgy néz ki nem is képes a logikus gondolkodásra többé. Abszolút nem. Azt szajkózza amit hallott és úgy tesz mintha nem hallaná amit mondok (ja, ja, persze, rámhagyja), ha vitára (gondolkodásra) akarom kényszeríteni akkor meg teljesen, totálisan BUTA.

  Van erről valami anyaguk, kérem? Tudnak valamit? Képzelődőm vagy tényleg ennyire súlyos személyiségváltozásokat okoz? Mi történik?

  Amúgy én is köszönöm szépen, hogy tartani próbálja bennünk a lelket, bár igaza lenne, ha tudnék imádkozni most imádkoznék.

  1. Kedves Gundel! Segítek eloszlatni a feltételezését: semmi ilyesmiről nincs szó: sima “én táborom”, “te táborod” effektus. Bizonyítékom a saját környezetem: nálam több olyan ismerős van, aki TUDJA, hogy van háttérhatalom, ez nem egy bugyuta összeesküvés elmélet, pusztán nem vagyunk általános iskolás szinten, hogy a demokrácia baromságát bevegyük. Részletekbe nem megyek bele. A lényeg, hogy akik oltásra kényszerültek, nem változtattak véleményükön. Ugyanúgy tudják, hogy ez emberiség ellenes bűntett, de nem volt más választásuk munkahelyi zsarolás miatt. Remélem ez a beszámoló megnyugtatta Önt.

  2. Angolul Sunk Cost Fallacy.Nem vagyok pszichológus,de a következőről lehet szó.Az illető káros/kóros ragaszkodása valamihez,ami lehet egy befektetés,vállalkozás,vagy akár csak egy drága ékszer amit megvett.A képlet szerint,ha az illető már elég pénzt/időt/energiát ölt bele bizonyos dologba,azt a végletekig logikátlannak tűnő védőmechanizmussal látja el,még akkor is ha megbánta a ráfordított energiát.”Bár rohadt drága volt a napszemüveg,de a látás megóvása fontos,még akkor is ha többnyire otthon hagyom.” Aztán ehhez társul még a kognitív disszonancia,a társadalmi nyomás…őszintén végiggondolva nem nehéz elképzelni,hogyan hülyítették be az egész fajt ezek az elmebetegek.Több száz éve ebből élnek és a puszta tény,hogy eddig fenn maradtak…ehhez azért mi is kellettünk.Nagyon jól ismerik az emberi szellemet.

  3. Egy korábbi helyen itt adtam infókat az (nyugati) oltások génmódosító hatásairól. A leírtak magyarázzák a tapasztalt változásokatl.

 17. Kamerumban máshogyan kezelik a covid-19 betegeket, mint nállunk.
  De orvoshozhoz soha nem mennek, csak természetgyógyászhoz. És itt a nyugati országok rossz gyógyszereit egyátalán nem
  szeretik és nem is kultiválják

  A német nyelvben a Schulmedizin ( iskola gyógyszer ) szó van elterjedve azokra a doktorokra, akik az egyetemen tanult
  gyógymódot kultiválják, ami a big pharma által előállíitott termékek alkalmazását jelenti.

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/kamerun-kraeuter-statt-corona-impfung-arte-reportage/

  Papa Lazare Kamebrunban a leghiresebb természetgyógyász. Papa Lazare kifejlesztett egy oltóanygot, egy port.
  Papa Lazare úgy olt a természetgyógyász a covid-19 ellen, hogy ezt a port rádörzsöl az ember karjára. Az oltakozósra vágyok
  szokszor nagy messziről jönnek ide.

  És valóban ez az oltás hatásos. Még tudományosan sem tudják megmondani, hogy miért. ( videóban a 22:00-tól )
  Az a tudományos feltételezés, hogy a legtöbb ember már régen átfertőződőtt és a betegség ellen már védettek. És persze a lakóság
  nagyon fiatal. Mert ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy Kamerunban nem szókásos a szájmaszknak a viselése sem.

  A korházakban is vannak covid-19-es betegek, de azok száma nagyon elenyésző. És Kamerunban az embereknek csak az 1 %-ka
  beoltott. De a korházakban is a halálozási ráta nagyon alacsony. És a korházakban ( Dr. Célestin Godwe ) keresik ennek az okát.
  És azt deritették ki, hogy a természetgyógyászok módszerei nagyon hatásosak.

  2021 szeptember végén meghalt a kameruni szultán, Paul Biya, akit az amerikai kórhárban beoltottak. Az amerikaiak azt hazudták,
  hogy a szultán már előzőleg covid-19-es beteg volt. De ez emberek ezt nem hiszik és azt is látják, hogy a nyugati oltóanyaggal
  beoltott emberek nagyon súlyos mellékhatásoktól szenvednek. És felteszik azt a logikus kérdést, hogy akkor mire jó ez a nyugati
  semmit káros vakcina ?

 18. Így igaz iagaza van egyetértek fizesenek meg a bünösök gazemberek tiszteletem ön elött doktor úr le a kalapal ön elött

 19. Azért vannak vannak pozitív hírek:
  OMICRON BOTRÁNY!
  Úgy tűnik elkezdett össze-vissza kapkodni a globális “vírusüldözés”.
  Dél-Afrika folyamatosan csúszik ki az egykori Brit birodalom kontrollja alól. Ez nagyon nem tetszik a királyi családnak és csatlósainak. Hong Kong után nem engedhetik meg, hogy Dél-Afrikát is elveszítsék. Ezért bojkottálni akarják, mint az apartheid időszakában, hogy gazdasági nyomást gyakoroljanak rá a túrizmus szezonban..
  A dél-afrikai államfő – Ramaphosa, volt az első aki diplomáciai úton szembement a globálisan programozott covid-protokollal. Ma este nyilvános beszédben a nemzet előtt közölte, hogy nem vezet be szigorításokat aljas manipulációra, valamint az utazási tilalom nemzetközi feloldását kérvényezi. India hasonlóan vélekedik. Amennyiben ez a két állam összefog és szembefordul a covid-világterrorizmussal, talán történelmi fordulatnak leszünk hamarosan szemtanúi ebben a történetben.
  https://www.facebook.com/groups/normalis.eletet.kovetelunk/permalink/581226116509948/

  1. Sajnos a Brit birodalomra vonatkozó rész nem ilyen egyértelmű, egy NWO-ban nincs királyság, egy kommunista technokrata rendszerben sincs, hátrálnak be a színfalak mögé miközben megosztották az erőik, a Harry-Megan hercegi pár míg látszatra haragban áll velük, ennek ürügyén elköltözött az USA-ba, ahol ugyanazt a globalista, oltós, klímaváltozás, ‘woke’ vonalat nyomják a hírnevet, népszerűséget használva. Én inkább egy újfajta, tervezett forgatókönyvet, a hatalom átmentését és kiszélesítését látom ezekben, de persze tévedhetek.

 20. Kedves Doktor Úr!
  Ha a PCR teszt nem ad megbízható adatot,akkor hogy lehet elkerülni az alkalmazását?
  Ugyan is,nem vagyunk oltva,de van érvényes védettségi igazolványunk-mivel átestünk a” betegségen”, vérből,antitest vizsgálatot kértünk.
  Szájsebészeti műtét előtt vagyunk,a klinikán kérik a PCR és a gyorstesztet műtét előtt,amit kb.30000ft-ért kell megvennünk./Oltott ismerőst otthonában,ingyen teszteltek./ Érvényes TAJ kártyánk van. Muszáj elvégeztetnünk a 2 tesztet?Dec.20-ára van előirányozva a műtét.
  Előre is köszönöm a választ.

 21. Nagyon kemeny honapunk volt. Az egesz csalad megbetegedett. Szaraz kohoges, fel nem szakado valadek, izomgyengeseg,az izleles es a szaglas hianya. Laz nem volt. Fokent c es d vitaminnal, cink-el, beres cseppel, grapefruit olajjal, gyogyteakkal es landzsas utifu kivonattal kigyogyitottuk magunkat. Mind kaphato a DM-ben. Am harom hete a mamank ejjszaka eltorte a labat. Reggel kenytelenek voltunk mentot hivni. Negativ teszttel bevittek a cegledi korhazba. Harom napig a traumatologian fekudt, elokeszitettek mutetre, ami elmondas szerint tokeletesen sikerult. Negyedik napon allitolag pozitiv lett a tesztje, ezert felvittek a Covid osztalyra. Ket nap mulva veseelegtelenseget kozoltek, ujabb ket nap mulva tudogyulladast. Oxigent kapott, allitolag nem volt lelegezteto gepen. En nem mutogatok senkire. Egy biztos. A mutet elotti vizsgalatok eredmenye meglepoen jo volt.Semmilyen szervi baja nem volt. Igaz, hogy aznap toltotte a 90. evet amikor meghalt. Lehet letelt az ideje. Neki igen, lehet. De mi van a fiatalokkal. A korhazba senkit be nem engednek. Mobiltelefonhoz nem ertett a mama.Telefont at nem adnak neki. Se beszelni vele, se a kezet megfogni nem lehet. Teljesen kisajatitottak. Ez nagyon faj.Feldolgozhatatlan es megbocsajthatatlan. Hiszem es tudom, hogy Isten szamon ker minden gyilkost. Nagy arat fizetnek mindezert. Aki ezt olvassa, ezt a weboldalt latogatja, annak nyitva a szeme. Szomoruan latom a hiradoban, hogy most is szaz meteres sorok allnak az olto kozpontok elott. Mi van veletek emberek. Kerdezte tolem valaki- miert nem oltatom be magam.Visszakerdeztem. A WHO, a gyarto nem vallal felelosseget, a kormany sem. Az orvos, aki beledszur valamit biztos nem. Te hajlando vagy? O aztan vegkepp nem. En viszont igen – onmagamert. Ezert nem fognak beoltani. Igy Legyen.

  1. Fel nem szakadó köhögés: igyanak sok vizet de ne igyanak vízhajtó cuccokat, ennyi a trükk. Ne feküdjenek, ne legyenek sokáig mozdulatlanok. Míg a fizikai munka nem javallt, de visszafogottan mozogjanak és aludjanak félig ülve, de főleg inni, inni, inni.

 22. Eddig kitartottam. Pontosabban meg sem fordult a fejemben, hogy oltassak. De most, hogy az állásommal, a kenyér kereseti lehetőségemmel játszom…
  Pedagógus vagyok.
  Úgy érzem, hogy nincs más választásom. Nagyon sokan lesznek munkanélküliek… Hova mehetnék? Mit tehetnék?
  Ha táplálékot sem tudok magamnak vásárolni, akkor sem tudom megőrizni az egészségemet. Kilátástalan a helyzet. A mérleg egyik serpenyőjében a kenyér kereseti lehetőségem, a másikban az egészségem van. Mit dojak el magamtól?

  Amennyit én már eddig idegeskedtem ezen… Már ezzel lehet, hogy többet ártottam magamnak, mint egy oltással. Nem tudom… csak hangosan gondolkozom.

  1. akkor csináljon az erkélyén egy ládában ültetvényt, termeljen valamit, csináljon cserekereskedelmet, kéregessen, vagy bármit, de ne oltasson Az élet többet ér, mint a pénz. Pont ezt a kényszerítést akarják használni Ön ellen. Ha bedől, akkor mégis győztek. Találja meg a megoldást.

   1. Nincs egy éve munkám, a rendelet miatt. Két munkahelyet is veszítettem miatta, mégsem jutott eszembe még csírájában sem, hogy oltassam magam. Sohasem féltem, nem is fogok, mitől, kitől? Ezektől a férgektől, féljenek ők de nagyon!

   2. Ezt a válaszát most küldtem el a lányomnak köszönöm hogy megfogalmazta mert már gondolkodni is nehéz ennyi direktstresszben.

  2. Kedves Vivi!
   Mivel a mai oktatás a nulla szint alatti, és sajnos ez észrevehető a gyerekeken is, próbáljon magántanári vállalkozást elindítani, akár összefogva több kollégával. Elég a laptop vagy egy kisebb asztali gép. A többi pedig az Ön fejében van. Legyen kreatív. A lányom, aki építészmérnök, maszkhordás megtagadása miatt figyelmeztetést kapott a munkahelyén, vagy hordja a maszkot vagy kirúgják. Ő másnap azonnalival felmondott, és egy hete E.V.-ként dolgozik otthonról, rengeteg megrendeléssel. Sokkal felszabadultabb és kiegyensúlyozottabb. Sőt még matematikát is tanít. Mindenki a maga sorsának kovácsa. Próbálja meg! És sok sikert.

  3. Nézze kedves Vivien! Szerintem helyesebb lenne feltennie magának a kérdést így:
   1. lassú/kiszámíthatatlan halál
   2. gyors/biztos halál
   3. élet valahogy
   Lefordítva:
   1. Oltás (javaslom a Pfizert és a Modernát – azok a tutik), véráramba kerülő atomi szintű pengék fognak önben keringeni és utána csak várnia kell mikor ér hozzá a vérfalát alkotó sejtjeihez
   2. Fog egy pisztolyt megkéri a munkáltatóját, hogy lőjjék fejbe. Öngyilkosság nem játszik!
   3. Nem oltat, kitart a végsőkig, amíg lehet addig a próbál jogi úton ellenállni. Illetve Osztom Tamási doktor úr válaszát.

   A Teremtő úgy gondolom megsegíti azokat akik hozzá fordulnak, hozzá és az Ő Fiához, és nem a Fenevad éppen kiépülő rendszerének az elvárásaihoz. Kitartást kívánok minden oltásellenes magyar embertársamnak!

  4. Ezután figyelni fogok hogy helyesen írjam le a neveket. Elnézést a doktor úrtól, hogy eddig rosszul mondtam és írtam a nevét.

  5. Előbb-utóbb kereslet is lesz nem csak kínálat. Egyre több szülő érti majd meg, hogy az oktatási intézmények nem biztonságosak és akár csoportokba szerveződve tanárokat keres. Keressen hátsó csatornákon, mint Telegram, vafy bármit használnak otthon azok akik felébredtek, önhöz közel élő embereket és ajánlja fel a szolgálatait, bármit amihez ért és fizetnek érte.

  6. Ez egy orosz rulett. Gondolkozzon el azon, hogy melyik a jobb. Munka nélkül marad, de egészséges, így még mindig tud más munka után nézni. Vagy az oltás után szintén munka nélkül marad, csak éppen lenyomorodva, ebben az esetben viszont egyáltalán semmilyen munkát nem fog tudni csinálni. Sok ilyen esetet olvasni, hogy azért vették fel az oltást, hogy megtarthassák a munkahelyüket. Csak éppen pont az ellenkezőjét érték el vele, mert olyan mellékhatásokat okozott a vakcina, hogy nem tudta többé ellátni a munkáját, leszázalékolták és orvosról orvosra jár azóta. Ezen kell elgondolkodni. Munkahelyet keresni, más alternatívát még ki lehet találni, de egészsége az embernek csak egy van.

  7. Kedves Vivi, higgyen magában! Lehet magán tanár, az egyházi és magán iskolákban nem kötelező a szuri. Lehet 2 fél állása. Van hobbija? Talán átmenetileg más területen is dolgozhat. Most a lélek vizsgázik. A tartás, a gerinc a lényeg. Próbáljon megnyugodni, végigvenni minden lehetőséget. Mit mondana egy ismerősének, aki ilyen helyzetbe kerülne? Ha kívülálló lenne a saját problémájától, meglátná a megoldást?. És mindig tegye fel a kérdést: és akkor mi van? Menjen le a legmélyére, ott lesz az erő. Önmagára és a hitére támaszkodhat. A betegséget mindenki magának okozza, mert nem figyel a lelke hangjára. Ha feladja, megadja magát és akkor betegszik meg, akkor fog tudni dolgozni? Csak ön dönthet. Én hiszek abban, hogy minden jóra fordul. Kérjen segítséget a megoldáshoz. Fentről, nem számít minek nevezi. Tiszta szívvel, elfogadva minden érkező megoldást. Többre képes, mint gondolná.

  8. istenem, nagyon is értem… Viszont van még iskola, ahol nem kell oltás. És lehet magántanár is. Pont erről cikkeznek, hogy alig van tanár, és azokat is elüldözik a kötelező oltással!

  9. Kedves Vivi! Tegyen bármit, csak ne oltasson! Lehetnek magántanulói, elmehet takarítani vagy mosogatni vagy bármi, de egészsége csak egy van! Csak néhány hónap van még hátra, tartson ki!

 23. RE: “újabban pedig a megnövekedett halálozás már az ‘oltásnak’ nevezett mérgező injekciótól van” @0.29-34 –

  Remek összefoglaló számos forrásból ennek alátámasztására:

  http://www.renegadetribune.com/depopulation-agenda-most-vaccinated-countries-are-all-suffering-an-extraordinary-rise-in-excess-deaths/ 2021.11.22.

  ez is érdekes:

  https://multipolar-magazin.de/artikel/gruende-fuer-impfpflicht-fehlen 2021.11.25. via
  https://anti-empire.com/german-hospitals-have-been-at-record-low-occupancies-since-the-start-of-corona/ 2021.11.28.

  Kérdés: az ismételten, most már 4x megerősített szigorítások egyfajta Stockholm-szindróma elfogadásába hajszolta volna a 80+% mindenkori rendszertoló barmokat – hamis alapokon nyugvó EgoLufi létezésükről nem fognak lemondani egykönnyen!

  Moronic / Omicron kapcsán hirtelen előmászott a friss mta-s kakadémonikus nagy kedvencem (nem) Jakab Ferenc Pécsről, a fakebook-os neanderthali samesza, Kemenes Gábor helyett –
  https://index.hu/belfold/2021/11/29/jakab-ferenc-omikron-varians-koronavirus-szupermutans/

  Korábban ugyanez a sza?jankó:

  ‘Dr. Jakab Ferenc virológus az MTVA Híradónak elmondta. „Ezek a maszkok nem simulnak teljes egészében az arcra, sok hézag, sok lyuk van az arc és a maszk között, illetve maga a szerkezete is sokkal szellősebb, tehát az apró cseppeket nem szűri meg, ezért ez a maszk nem elsősorban azoknak ajánlott, aki védelmet szeretne a vírus ellen”. A professzor hangsúlyozta: egy szimpla orvosi maszk nem nyújt megfelelő védelmet a vírusokkal szemben, ugyanis ezeket a védőfelszereléseket nem erre a célra találták ki. ‘2020.02.25.
  https://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/24630/miert-nem-ved-a-szajmaszk-a-koronavirus-ellen

  ugyanez a über-prof/dr jakab ferenc két hónappal később (2020.04.21):

  ….a tudományos tapasztalás megváltoztatta az ezzel kapcsolatos szakmai véleményét. “Jelen pillanatban azt gondoljuk, hogy
  mindenki nyugodtan hordjon maszkot! Kiderült, hogy mindenki tud fertőzni, a magát egészségesnek érző ember is fertőzhet”.

  A WHO mocsok ugyanekkor még mást mondott:
  https://www.nationalreview.com/news/who-says-transmission-by-asymptomatic-covid-patients-very-rare/ 2020.06.08

  ugyanez a közpénzen hízlalt vidéki véglény:

  “a PCR-teszt jelenleg a legmegbízhatóbb és legegyértelműbb eredményt adó vizsgálat a jelenlegi járványügyi helyzetben erre a vírusra is…Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy ezeknek az összeesküvés-elméleteknek ne üljenek fel…ugyanazt az eredményt kapjuk az első vizsgálatból, mint a másodikból [az hírös Elon Musk 24 órán belül, persze véletlenül, 2 pozitív & 2 negatív mintát produkált].

  [Q] Van olyan, hogy gyorsteszt? [JF] Nincs. [Pedig kamu-rendeltetésszerűen használják…]

  Hogy lehet majd ősszel, amikor jön az influenzajárvány is, elkülöníteni, hogy ki koronás, ki influenzás, amikor a tünetek nagyon sokszor egybeesnek?

  [JF] Ez a klinikus kollégáknak lenne inkább a kérdése, de válaszolok rá: sehogy.

  Nagyon hasonlók a tünetek, nagyon hasonló a klinikai megjelenési forma a két vírus esetében. [Nocsak! ezt nem idézte a hvg, index, 444 & vadhajtasok patkánykolónia – vajon miért nem?]

  A déli féltekén, ahol most volt influenzaszezon, publikáció jelent meg arról, hogy elmaradt az influenzaszezon.

  Mert mindenki mosott kezet.

  Mert a járványügyi intézkedések miatt nemcsak a koronavírust, hanem az influenzavírust is vissza tudták szorítani. Tehát ez ennyire egyszerű.” [Felér egy Karikó-díjjal!]
  ttps://infostart.hu/interju/2020/09/15/jakab-ferenc-sokat-tudunk-mar-a-koronavirusrol-de-nem-mindent?page=2

  Elég ennyi orbanisztánban a “professzorsághoz!

 24. Most minden emelkedik …

  MINDEN…

  Az egyik világban …
  az elkülönülés és a félelem harag, zűrzavar, pánik, hibáztatás, letargia, tagadás … emelkedik és játszódik le.

  A másik világban …
  az egységbe és a Szeretetbe kerülő világ – kapcsolat, támogatás, közösség, kedvesség,emelkedik, növekszik és formálódik.

  Ebben a különleges világban tanúja vagyok annak, hogy az orvosi szakmák azon képviselői, akik nem felelnek meg a narratívának, a rendszeren kívül találták magukat, elkezdenek összeállni egy integratív egészségügyi és jólléti rendszer új elképzeléseivel, amely az egészséges, kiegyensúlyozott élet egész megközelítését vizsgálja, és megtanítja az embereket, hogyan tegyék ezt.

  Olyan tanárokat látok, akik ugyanabban a csónakban találták magukat, mint az orvosok …
  a szabadban, a természetben, a fák alatt és a tengerparton tanítanak!

  Új utak, új ötletek, új cselekvés, új rendszerek, … mind egyenlő az új világgal, ami most fizikailag itt formálódik!

  Minden összeomlik és megreformálódik,
  néhány dolog újra és újra meg fogja ezt tenni az új világ energiáival való illeszkedés alatt!

  És mi vagyunk az úttörők, az építők, az elképzelők… a Teremtők

  Isten áldja az igazakat, Isten áldja a tiszta lelkű orvosokat! Istán áldja a magyarokat!

 25. Nagyon jól megfogalmazta doktorúr a helyzetet a teendőket , mindennel csak eggyet érteni tudok !

  Amit esetleg én szorgalmaznék még, hogy az emberek a saját érdekükben ismerkedjenek meg a jogaikkal – ( de a valódiakkal, nem a hamisan hirdetett jogokkal.)
  Ezeket érvényesíthetitek is mint mi, sokan , akik már felvettük az ” Élő Ember ” – státuszt – itt olvsahatsz róla bővebben – az UCC-OPPT – ről : http://1.opharmoniaban.infora.hu/ ha van ilyen dokumentumod – ami ezt bizonyítja – nem kötelezhet senki semmire !

 26. SAJNOS EGY FÁJZERT ÉNIS FELVETTEM.SULYOS MOZGÁSSÉRÜLT S LÁTTÁSSÉRÜLT VAGYOK.MÁR SAJNOS MANKÓVAL KÖZLEKEDEM MERT SAJNOS NEM VESZEK FEL TÖBB OLTÁST.ÍGY NEM KAPOK NOLMÁRIS ÓRVOSI ELLÁTÁST.TALÁN KI BIROM VÁRNI DE NEM BIZTOS.KÖSZÖNÖM HA ELOLVASSÁK.

  1. Mondom, amit olvastam, Zeolit belsőleg, Epsom salt fürdő vagy lábfürdő. Antioxidánsonk hegyekben, NAC pl, sok vit C tiszta forrásból, adalékok nélkül. Vit D, cink. Mágnes teszt,ha már nem tapad, javul. Sztárolják a parazita gyógyszereket, nem tudom megerősíteni, de ha nincs gázos mellékhatás,egy próbát megér. Ha nem lehet Ivermectinhez (tényleg, mióta lupusos-ak a lovak?) jutni vagy HCQ-hoz, az utóbbit házilag el lehet készíteni 3 grépfruit és 2 citrom héjából, recept többek között dr C. Nothlupnál.

 27. Tisztelt Dr Úrak!
  Az lenne a kérdésem ha nem létezik a koronavírus akkor az antigén teszt mit mutat ki? Mi alapján működik? Sima megfázást influenzát mutat ki az eredmény? Köszönöm a válaszukat!

  1. Már hogy ne létezne a koronavírus?!! Mindig is létezett. COVID 19 az egyedül a koronavírus által okozott önálló kórkép, önálló betegség – na ilyen nincs. Koronavírus 3- 10 vagy akárhány éve is kimutatott volna a náthásakból egy ilyen antigén teszt. De a betegséget nem ez, vagy nem csupán ez okozza és nem súlyosabb mint régente

 28. Kedves Tamasi doktor úr,

  Önnek van igaza! Oda kellene figyelni és emlékezni saját tapasztalatainkra, a valóságra, nem az agymosók gázlángoló dumáira.
  Néhány évvel ezelőtt átestem egy olyan súlyos influenzán hogy azt hittem nem élem túl, pedig nem tartozom az idős korosztályba. A Covidnak nevezett tünetegyüttes minden eleme jelen volt akkor, a szaglásom is elment, ráadásul évekig, de visszatért végül.

  Ha mindez manapság történt volna, már nem élnék, mert az az influenza eset most része lenne a vakcina-marketing-nek, kineveztek volna Covidosnak, és a hivatalos eljárások alapján, lélegeztetőgép, kicsináltak volna.

  Ironikus módon,egészen a Covid-kor kezdete óta “ijedtemben” még a megfázás is elkerült, pedig a szájkosarat soha nem használom, csak amikor rám erőltetik, ami nemcsak megalázó kínzás de szándékos egészségrombolás is. Hisz mindig csak azután kapar a torkom, köhögök, prüszkölök és fújom az orrom, MIUTÁN egy ideig az arctakaró alatt fulladoztatnak, de később jobban leszek.

  És tényleg az van hogy ez a Covid-járványnak nevezett tömegpszichózis az OLTOTTAK “járványa”, csak átforgatják az ellenkezőjébe – elmondom hogyan.

  Ismerősöm (oltatlan) mesélte, hogy az egész osztályon egyedül dolgozik mert kollégái egy kivételével mind oltottak, és mind kidőltek valami nyavalyával. Épül le az immunrendszerük.

  Az oltatlan kollégája is idő közben beteg lett, na de oltott-oltatan két külön elbírálás alá esnek.
  A PCR tesztet úgy manipulálták ez esetben is hogy az egyedül az oltatlant hozta ki Covidosnak pedig az fiatal, és annak csak a tipikus normál influenzája volt. Ezzel szemben, a hatvanon felüli oltott kolléganője (2 Pfizert kapott) súlyos tünetekkel volt otthon, ám, mivel ő oltott, a kamu tesztet úgy állították be nála hogy negativ legyen, majd bakteriális tüdőgyulladással diagnosztizálták, és az a szöveg hogy az unkájától kapta el.

  Valóban, a hamis PCR teszt az adujuk, ezáltal tartják fenn a hamis járványt. Csalásra alapozott népirtás

  Másik ismerősömnek természetgyógyászati magánpraxisa van, és azért utasítja e az oltást mert maga tapasztalja hogy minden egyes páciensével súlyos egészségi gondok mutatkoztak az oltások után. Ki van akadva amiért nem tudta megakadályozni tizenéves lányai vakcinázását.

  Megint másik ismerősöm hónapokkal ezelőtt kapott két Astra-t, azóta egymást érik az akár Covid-nak is csúfolható tüdőgyulladások, plusz vesegyulladása is volt. Csak azért engedte az oltást mert egyébként elbocsátották volna.

  Az egyik ismerősöm kollégája mesélte hogy a templomi gyülekezete egyik tagja agyvérzést kapott mindjárt a második oltás után.

  Igaza van, NEM és NEM, NEM felvenni az oltást, időt nyerni! Most aki időt nyer, életet nyer.

 29. Bravó, Bravó!!!! A sejtes immunitásunk továbbra is megvan, hiszen megszereztük, kb. évekkel ezelőtt. Nagyszerűen összefoglalt gondolatok. Kitartunk a végsőkig, akár a halálunk árán. Tegyék a dolgukat, mi adjuk az erőt Önöknek és a mögénk állóknak is. Remélem ezt a szétzilált nemzetet egyszer fel tudjuk állítani a székeikből. Ágyban párnák közt nem halunk meg. Üdvözlettel.

 30. PARMABÓL EZT ÜZENIK NEKÜNK OLASZ TESTVÉREINK.
  Fényképek a vakcina halálesetekről: körözzenek, hogy példát mutassanak minden városban.
  A vizuális becsapódás felébreszti az alvókat.. maximális megosztás
  https://youtu.be/izySf7HyslA
  Parmából.
  Fényképek a vakcina halálesetekről: körözzenek, hogy példát mutassanak minden városban.
  A vizuális becsapódás felébreszti az alvókat.
  https://t.me/fugadafacebook2021/4963

 31. Az én nagyon nagyon pici, fura orrvérzésemnél azt tippelem, hogy a levegőből is nano kést lélegzünk be egyébként.Én a levegő szennyezettségi adat beírása után kaptam valami felvillanó titkos” figyelmeztetést” a képernyőmre, korábban a chip kisüthetőség megírása után pedig kisült a mobilom, bár ez nem feltétlenül direkt összefüggés, lehet véletlen is. A levegő anno másnapra 1/3-val javult, mert leesett az eső. A mai napig egyébként közepes a 2,5 mikrométer alatti levegő szennyezettség, oda nem való dolgok miatt. A mikro “por” átjut a maszk lyukakon. Az 5G hatása még mindenre rátehet, ez is szuper tabu. (Jó lenne, ha az emberek érdeklődnének egy icipicit a jelen századi fizika stb, tudományos találmányainak alkalmazhatósága iránt. ) Azért vagyok munkanélküli közgazdász jó ideje, mert tudtam, hogy vagy az oltás felvétel és dolgozás, vagy a nyomás elkerülésére és a munka beáldozása közül választhatok. Maga ez a “járvány” egy nagyon összetett fegyver arzenált használ. Ha az egyik módszer nem jön be, a sokféle fizikai “bünti”-ből, akkor jön a zsarolás, éheztetés, stb. Csak ne merj élni tovább. Azt kell felismerni, hogy aki a támadó vagy a közömbös oldalon áll, ugyanúgy sorra fog kerülni…Megéri?

  1. Á, sehol se vagy. Engem 2 napja vakami titokzatos hívás keresett. A temetkezési vállalatot. Nem viccelek és nem csak ez volt. 2020 eleje óta a mobilomról nem tudok magyar számot hívni,a roaming kifizetve, Angliát Spanyolorszégból tudtam. 2020 elején kaptam egy fura hívást, csak azt akaták tudni, enyém-e a szám. Majd 2x befulladtam a telefontól, de előtte soha. Majd a kismacskáim akik alatta akudtak majdnem belehaltak egy olyan légúti tünetek nélküli tüdőgyulladásba, ami az állatorvos szerint nem létezik, de totál ‘covid’.
   Célkeresztben vagyunk, én azért mert 2014 óta hangos antivaxer vagyok website-al a témában és sok-sok oltatlan egészséges állattal = hiteles. Értünk fognak eljönni először, csak mondom. De úgyis mindegy, mert a tervezett techno rabszolga világukban úgysem akarnék élni. Vigyázzatok a rohadt mobilokkal, wifikkel és “smart cuccokkal”.

   1. Igen, túlfejlődött az elektromágneses digitális hadi technika. A szolgáltatót pedig semmi sem kötelezi, hogy a támadásokat ne engedje be.

 32. Sziasztok,

  keresem Dr Pócs Alfréd videoját, amelyben a Doktor Úr hosszasan sorolja kérdéseit a covid oltásokkal kapcsolatban. Úgy emlékszem kb. 40 kérdés lehetett, még a járványosdi elején úgy 1.5 évvel ezelőttről. Hazánk egyik legnagyobb vállalatánál dolgozom lassan 20 éve, január 31-ig kötelező felvenni az oltást, amit én nem szeretnék. Munkavállalói fórumot szerveznek, ahol népszerűsítik a “a védettségen alapuló munkavégzés”-t, magyarán az oltást. A fórum előtt, online felületen kérdéseket lehet feltenni, amit állítólag meg fognak válaszolni. Ehhez keresek kérdéseket. Az is jó, ha esetleg valakinek meg vannak ezek a kérdések írásban vagy be tudná linkelni a video-t.
  Köszönettel!

 33. Az a baj, pontosabban az IS baj, hogy valójában én nem is ismerek habozó embereket. Az ismerőseim egyik fele elvakult oltáshívő, már az első oltásért is úgy rohantak, mintha valami hiánycikk érkezett volna a sarki közértbe. Aztán mentek a másodikért, a harmadikért. Egyikük a harmadik után lázasan fetreng otthon, ki se bír kelni az ágyból. De szerintük ez is rendben van így. A másik fele pedig keményen kitart, esze ágában sincs oltatni. Már beszéltünk róla, mi lesz, ha a munkahelyen kötelezni fognak minket is (hála a Jó Istennek, eddig még ez nem történt meg). Én bizony diplomával és több mint 20 éves munkaviszonnyal el fogok menni árufeltöltőnek vagy pékáru eladónak (ha felvesznek), de nem adom meg magam. Van családom, akikért érdemes egészségesnek maradni és érdemes életben maradni. Nem azért kaptam az életet, hogy néhány senkiházi kénye-kedve szerint rendelkezhessen felette! Szóval nekem igazából egyetlen olyan ismerősöm sincs, aki még nem tette le a voksát egyik oldalon sem. Azt tapasztalom, hogy az oltottak menthetetlenek. Egyik sem mondta még eddig, hogy “-Megbántam”, még azok sem, akik azóta folyton betegek. Egy idős, diplomával rendelkező és eddig értelmesnek ismert barátunk rábeszélte a majdnem 90 feletti ismerősét az oltásra, mert “- Többször szeretne együtt lenni vele, de fél az oltatlanoktól”. Ha az idős úr belehal, a gyáva ismerőse lesz a gyilkosa és bizony neki kell majd elszámolnia először a saját lelkiismerete, majd Isten ítélőszéke előtt.
  Drága doktor úr! Nagyon sok ilyen emberre lenne szüksége ennek a szegény nemzetnek, mint Ön és harcostársai. Kívánok Önöknek kitartást, jó egészséget és Isten áldását!

 34. Javasolnám, hogy ezt a “birkázást” hagyjuk abba, mert így nem tudjuk a magunk oldalára állitani az oltottakat. Szerintem az oltottak ezt a szót meghallják természetesen magukra veszik /jogosan/ s egyből távol tartják magukat tőlünk oltatlanoktól. Így semmi összefogásra nem számíthatunk tőlük.
  Doktor úrnak köszönöm EMBERSÉGÉT, kiállását.

  1. Nem lehet őket átállítani, egyetértek Varsányi Zsuzsannábűval, valami hülye tagadás álkapotában vannak, mintha megtalálták volna életük új értelmét, vallását, reménytelen. Minden bizonyíték lepereg.

 35. Kapcsolódó – Dr. Noack mártírhalált halt, mert felfedte ezt az információt. (Bitchute)

  Első komment a TP-től

  https://odysee.com/@I-Rabbi-T:3/Stefan-Reich—Graphene-razor-blades-found-in-the-COVID-vaccines-Dr.-Andreas-Noack:5 A

  lényeg:
  Dr. Andreas Noack a grafén szakértője. Erről doktorált. Ezután a szén nanorészecskék vezető gyártójának dolgozott.

  Segített a grafén és a grafén-hidroxid (GH) előállítására szolgáló technikák tervezésében.

  Azt mondja, hogy van GH a vaxx-ban. Azt mondja, hogy vízben oldódik és stabil.

  Micro Raman spektrométer segítségével látható.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Raman_spectroscopy
  Azt mondja, ismeri a GH szervezetre gyakorolt ​​hatását.

  A GH úgy működik, mint a nanoborotva, és tönkreteszi az ereket azáltal, hogy láthatatlanul felszakítja őket.

  Azt mondja, hogy minél nagyobb a véráramlás, annál nagyobb a sebzés (lásd sportolók).
  Nyilvánvalóan nem bomlik le, és a toxikológusok sem tudják kimutatni, mert nem vegyészek, és Petri-csészéket használnak a baktériumok vagy vírusok kimutatására.

  Azt mondja, hogy az mRNS probléma kitérő. Mert a GH a gyilkos.

  A tökéletes utálatos bűntény.

  És valószínűleg azért gyilkolták meg, mert felfedte a szörnyű igazságot.

  Terhes özvegye vall. Lehetséges, hogy irányított energiafegyverrel gyilkolták meg.
  https://www.youtube.com/watch?v=TbmyGPPZIqY

 36. Kedves Tamasi doktor!

  Örülök, hogy felhívta a figyelmet a negatív neurolingvisztikai programozásra. Sajnos nyilvánvalóan jól fizetett profi marketingszakemberek állnak a kovid-propaganda mögött, nem véletlenül dőltek be neki annyian, még értelmesnek tartott emberek közül is.
  Göbbels büszke lenne a “tanítványaira”…

  Nem szabad bedőlnünk annak a marketingtechnikának, amivel el akarják adni nekünk ezt a szélhámosságot! Ne hagyjuk, hogy olyan szavakkal, mint “hatékony”, “biztonságos”, “védő”oltás, “variáns”, gén”terápia” stb. elnevezésekkel kábítsanak bennünket, eltussolják a valóságot, vagy egy virtuális valóságot erőszakoljanak ránk!

  NEVEZZÜK NEVÉN a dolgokat!

 37. Most Bonhoeffer életrajzát olvasom. Ha valaki azt gondolja, hogy az életrajz arról szól, hogy élt, ebédelt, utazott, és beszélt, akkor téved. A hitleri Németország ideológiai hátterében magára maradt gondolkodó értelmiségi, teológus. Kérdés: ha az akkori antiszemita intézkedések és a mostani apartheid egy közelgő háborúnak előjele és kísérő jelensége, nem csupán irracionális hóbortja egy magát vezérnek nevező szociopatának, – ha előjel és kísérő jelenség, (!!) akkor ennek itt most nem lesz vége. Most emelik ki a társadalomból a nem alkalmazkodó (non-complacent) elemeket, akiket nem lehetne meggyőzni egy esetleges orosz (keleti) démonról, bár nyilván még nem látom, hogy az ellenség-mítoszt hogyan fogják tálalni. Ne vessük el ennek a lehetőségét. Ennek most kell megtörténnie, nem hiszem, hogy még egy évet várnak majd vele, nem fognak polgárháborús háttérországgal hadba menni. „Nincs olyan őrült..”. Vajon tényleg nincs? Aki követi, látja, hogy “mindkét fél” villámháborúban reménykedik, és hiperszonikus és elektromágneseses fegyverarzenálját teszteli. Hónapok óta kiléptek már a nukleáris fegyverek önmérsékletet parancsoló bilincséből. Nem félelmet és pánikot szeretnék gerjeszteni, de még szorongást sem. Igen, feleségem is munka nélkül marad mint pedagógus, de kitartunk, mert zsarolásnak nem lehet engedelmeskedni. És manőverezni sem érdemes immár. Az USÁba csomagolt világhatalom Európa romjain emelkedett birodalommá, annak egyetlen kedvezményezettjeként. A Centrális Kormányzásnak legalább annnyira szüksége van a rombolásra és pusztításra, hogy létrejöttét igazolja, és magát konszolidálja. Ismétlem, nem félelmet és pánikot szeretnék gerjeszteni, de még szorongást sem, de lehet, hogy a tét összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint egy fertőzéselmélet megdöntése. Ha valamikor értelme volt az ellenállásnak, akkor most.

  1. Szerintem b) verzió lesz, mert csakazértis.
   a) leül a 3 szuperhatalom, megegyezik az aktuális pénzügyi, gazdasági, területi, hatalmi kérdésekben több stratégiát felvázolva, és amikor felvázoltak opciókat, azt mégis engedik a “nagyközönségnek” megvitatni. Előny-hátrány alapján kialakult konszenzusos megállapodást csak képesek összehozni….Nem állapodhatnak meg “egy-mindenki felett” struktúrában, és a vélemény nyilvánítási és választási lehetőségeket, az eddigi emberi alapjogokat meg kell hagyni, chip nélkül, és a természet pusztítás azonnali befejezésével. Cél az, hogy emberléptékű maradjon a föld a “fenntartható fejlődéssel”, vagyis némi növekedési korlátozási konszenzussal.
   b) először is az összes szuper projekttel (vírus, 5G, még van egypár stb.) elpusztítják 3-4 év alatt a Földet, a teljes élő és élettelen világot, majd szépen, ha még megmaradt valaki, ők a szuper fegyverekkel elpusztítja egymást. Terv szerint.

 38. Gondoljunk bele, a jelenlegi magyar, stratégiai kórház felújításokat az Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) finanszírozza! Kik fogják uralni ezeket az intézményeket a jövőben?

 39. Tudjátok kicsit fura, hogy most a Delta variánsról nem hallunk, csak erről az Omikronról. Úgy látszik kellett egy új ‘járvány vudu bábu’, amitől újfent lehet ‘rettegni’, mert már az emberek nem annyira voltak megfélemlíthetőek a Delta variáns nevű ‘vírus vudu bábu’ által. Csak gondolkodni kell és rájön az ember dolgokra.

 40. Börtönbüntetés jár annak, aki nem oltatja magát. Ez terjed bizonyos országokban. Ugyan már! Ettől nem kell félni. Csak gondoljunk bele; több millióan vannak világszerte, akiknek továbbra is az a véleményük, hogy eszük ágában sincs beoltatni magukat. Nos, ha ezt a rengeteg embert mind be akarnák börtönözni, ennyi hely a dutyikban nincs! Na, ugye, hogy nem kell félni az oltás tagadás miatti bebörtönzéstől! Járványosdi ide, járványosdi oda, nincs ekkora kapacitása a börtönöknek! Ugye, senki nem gondolja komolyan ezek után, hogy ez a börtön fenyegetés cucc valóságos tényeken alapszik. Csak utána kell gondolnunk, hogy ez kivitelezhetetlen!

  1. Kivégezni akarják, aki oltatlan, 5G-vel, Börtön, á-dehogy, az drága, vagy csak rövid ideig, a vagyon lenyúlásig és kínzásig kell, példa statuálásnak, megfélemlítésnek. A placebósok pedig megússzák (ők nem az oltástól fognak meghalni, hanem máshogy, vagy egyszer mégse placebót fognak kapni).
   Mária Teréziára hivatkozva(mai cikk). Mindig elfelejtik a placebót, Mária Teréziánál még nem volt. Ők mennyiben térnek el az oltatlanságtól?
   Ez egy kísérleti gyilkossági készítmény, részben név szerinti célpontokkal, részben név szerinti placebósokkal, részben véletlenszerű célpontokkal.
   Azért csak kell az oltatlan is, véradáshoz. Vagy a placebós is véradáshoz….Át van ez gondolva, biztos.

 41. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!

  Az Isten áldja meg Önt is, mint ahogyan egészen biztosan megáldotta akkor is, amikor nemes földi küldetésére küldte Önt az emberiség számára. Kívánok Önnek további kitartást, sok erőt és jó egészséget!

  Hiszem, hogy győzni fogunk és saját magam is megragadom az alkalmakat, amikor próbálom embertársaim szemét felnyitni.

  Maradok hű követője tisztelettel.

 42. Koszönöm hogy probal tenni az oltatlanokert .
  Mindent olvasok ami itt megjelenik.
  A félemlítes sajnos mukodik
  Hiába probálom a kornyezetembe terjeszteni az emberek nagy része az oltasban hisz.Tudom pozitivan kell gondolkodni de a hivatalos propaganda mukodik .az emberek agyában.
  2 oltatlam ismerosom szepen meggyogyult a valasz az .szerencseje volt .elképesztő az emberek hozzáallása
  Elvagyok keseredve.

 43. Mindvégig kitartást Doki!
  Azoknak, akik szerint vannak véletlenek:
  “… évek óta tombol a háború az emberiség kipusztítására… a végső ütközetet azonban nem a jövőben vívják meg, hanem itt jelenünkben ….” (A Terminátor,1984)

 44. A szlovák facebookon terjed egy szöveg(vagy video),amelyben arról van szó,hogy …….i kórházban nincs elegendő vér az operációk végrehajtására,mert vért csak oltottak adhatnak,de az nem használható véradásra,vérátömlesztésre,oltatlan pedig nem adhat vért!Ezt úgy hidalják át,hogy ha nagyon szükséges,akkor oltatlan donorokat fogadnak titokban,megkeresve őket végszükség esetén!Hogy kiknek az érdekében ,arról nem szól a hír!.
  Mire hivatalosan elmentettem volna,addigra eltűnt a cikk!Megvan valakinek? Esetleg magyarra fordítva?!

 45. Ne félj semmitől

  Vesztésre állnak! Hamarosan az egész össze fog dőlni!

  Szabadítsd fel az elméd a ′′mátrixtól”.

  Fókuszáld a figyelmedet arra, amit te akarsz.

  Tudták, hogy az emberi kollektíva nagyon magas rezgést ért el. De nem voltak tisztában az éber lelkek mennyiségével. Észrevették ezt a hibát. És megijedtek. Most már nem bújnak el többé. Most már sietnek hivatalosan is az ′′új világrendet” indítani. Most támadásaik közvetlenek és frontálisak. És a támadások növekedni fognak.

  Mindenképpen megpróbálják, hogy ne ébredjenek fel az emberek.
  Mindenképpen megpróbálják, hogy az ′′ébren levő′′ ne tudjon kommunikálni, nehogy másokat felébresszenek. Mindenképpen megpróbálják, hogy a felébresztetteket őrültnek vagy bűnözőknek tekintsék.

  Bármit is tesznek, nem számít. A kvantum ugrás már megtörtént. Ez megállíthatatlan.
  Az emberiség már úgy tekint a növényekre és az állatokra, mint lelkekre.
  Az emberiség már tiszteli az anyaföldet.
  Az emberiség már megérti, hogy nincs szétválás, elkülönülés.

  A lelkek, akik most inkarnálódnak, már tanárként jönnek. Ők megtestesülnek, hogy megtanítsanak szeretni.
  Bármi is történik az átmenet során, egy dologra emlékezz: te voltál, aki felajánlottad magad. Itt és most maradni.
  Akármi is történik. Ti vagytok a változás motorjai.

  Isten áldja az igazakat! Ne engedjetek a félelemnek!

  1. Elkeserítö, hogy sok ismerösöm, aki eddig tartotta magàt, engedett a kényszernek és végül beoltatta magàt. Egy baràtnömmel, aki idösek otthonàban dolgozik, valòsàggal kiabàlt a hàziorvosunk, hogy képzeli azt hogy nem akarja az oltàst. Annyira megzavarta az eröszakossàgàval, hogy végül azt vette észre hogy màr be is oltotta öt. Ideje se volt gondolkodni és észérvekkel megvédenie magàt. Hogy lehet egy ilyen ember orvos??!!!

  2. Ez videó nagyon jó példa a magyarázom a bizonyítványomat kategóriájára.
   Sok valódi tudóst ismerek, elsősorban természettudósokat.
   Egy tudós sosem ordítja magáról hogy tudós, és mikor már biztos benne hogy igaza van, akkor is még egy tucatszor negkérdőjelezi önmaga igazát, mielőtt óvatosan kijelentéseket tesz. Az én olvasatomban ez a legfőbb ismérve egy tudósnak, meg persze az elkötelezettség, és a szakmai kíváncsiság. Vannak még ilyenek, de nem bohóckodnak a celebek között, és nem is feltétlenül szószólói a mindennapoknak, és sokuk még a doktori címét sem írja a neve elé, pedig büszkén megtehetné.
   Én a föntebbiek fényében tudok dönteni, hogy kinek hiszek. Tessék megnézni a felelőtlen, többszörösen mellélőtt kijelentéseket, meg hogy kik tették ezeket, amilyeneket egy valódi tudós soha nem tesz. Csak ugye elértünk oda, hogy a politika megmondja a tutit a tudomány helyett. Meg néha az is igaz, hogy az iskolai végzettséget igazoló okirat nincs szoros korrelációban a tudásszinttel. Meg sajnos igaz hogy minden eladó. Mindenki szerencsére még nem, de egyre többen lesznek.

 46. OLTÁS MINDHALÁLIG?!…- PERCEMBEREKNEK, AKÁR PERCENKÉNT!!!
  MI KELL MÉG, HOGY VILÁGSZERTE FELESZMÉLJEN a JÓ-NÉP?!…- HOGY a ROTHSCHILD FÉLE VILÁGKORMÁNY NÉPNYÚZÓ BÁBJAI 1 FORGATÓKÖNYV SZERINT GYENGÍTIK KI az ISTEN TEREMTETTE EMBER TERMÉSZETES IMMUNRENDSZERÉT (MEGSZABADÍTVA ŐKET ÖRANGYALUKTÓL!!!); -… és KERGETIK CSŐDBE és/vagy HAJSZOLJÁK HETEDIZIGLEN VISSZAFIZETHETETLEN HITEL-RABSZOLGASÁGRA a GYANÚTLAN “AGYON-OLTOTT” LAKOSSÁGOT és ORSZÁGAIKAT!!!
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-main-streambol-kimarado-irodalmi-hivatkozasok-uzenete-egyertelmu-csalas-egeszsegugyi-diktatura-ellenunk-gondosan-megtervezett-haboru-zajlik/
  https://eszenyieniko.blog.hu/

 47. A jogi intézmények, az egészségügy, a világ kormányai az életünkre törnek. Innen szép nyerni.

 48. Tisztelt Tamasi doktor! Hát remélem igaza lesz…(( Én már október 1-jén kirúgott eüs voltam, visszamentem tanítani , erre ott is ledobták az atomot..nos jelen állás szerint januártól fizetetlen szabis pedagógus leszek, annak ellenére hogy május óta van védettségi kártyám, állandóan vannak antitestjem, melyeknek köszönhetően november elsőó felében oltatlanként a saját antitestjeim védelmében egy kis hasmenéssel, szaglásvesztéssel átvészeltem a betegséget..na és a háziorvosom szerint már betegség után akár két héttel is lehet oltatni)))) Tud esetleg valami pertársaságról amihez az Eüs kirugásom kapcsán lehet csatlakozni??

 49. Szeretnék egy kis felvilágosítás jogszerű- e ez az eljárás, ha valaki segítene, illetve vélemény mondana. Lányom december végén megbetegedett, több napig lázas volt, párjának a torka kezdett fájni, alig tudott nyelni. Ünnepek lévén telefonon megkeresték a városi ügyeletet, ahová nem tudtak bemenni az első telefonon történt beszélgetés után, mert nem volt , aki bevigye őket. Később ismét telefonáltak, de akkor viszont szóba került, hogy oltottak-e, mire kiderült, hogy nem a hölgy azt mondta telefonáljanak kicsit később és megkérdezi az orvost, mert jelenleg nincs a rendelőben. Ekkor úgy döntöttek valahogy kibírják a körzeti rendelés idejéig. Addigra lányom jobban lett már nem volt láza, a háziorvos azt mondta, hogy , ha van aki elmenjen a tesztért oda ad egyet. A teszt 2021 nov. végén lejárt, de azért meg lett csinálva. Egy nagyon-nagyon halvány csík látszott, fényképen kellett neki továbbítani, és az volt a reakció, hogy ez már covidnak minősül , ezért felírta a Favipiravir tablettát, amit én nem igazán tartottam már akkor indokoltnak.( Úgy gondoltam ellenanyag termelés megindult, hisz jobban van) Párja kicsit később tudott az orvosával beszélni, ő hivatalos tesztre ment (karantén, de elmehetett a mentőállomásra). Lányomnak az orvosa azt mondta, ha 10-nap múlva jobban van mehet a tp. papírjáért. Mivel párjának később és “hivatalos” teszt készült, ezért megkeresték őket telefonon és szombat éjfélig kitolódott a karantén. Lányom már szerdán mehetett volna a papírért és csütörtökön ment volna dolgozni, így 3 hetet sikerült kiesniük a munkából.De a lényeg! Az ügyfélkapujukon mindegyikőjüknek más szerepelt, közben beszélt az orvossal a tp. papír miatt, amikor erre rákérdezett. Úgy gondoltam, a keresőképes következő hét hétfővel papírt elkérhetem pénteken, hogy igaz, hogy a karantén szombat de a dátum két nappal későbbi lesz ( párja orvosa ki is állította, gondoltam minden orvos egyformán kell tegye a dolgát) Nagyot tévedtem!! Gondolom mivel reklamált ( közben belejavítottak az ügyfélkapus beírásba) az asszisztens nő minden féle értelmes magyarázat nélkül megtagadta a táppénzes papír kiadását. Sajnos sikerült kihoznia kissé a sodromból, mert mostanában elég sok ilyen helyzetbe futott bele a család. 1. Tp. papír nincs, hétfőn megy dolgozni vidékre, az orvos délutános– az eljárást jogtalannak tartom. 2. Párjának orvosa kérte nézze meg tükörben a saját torkát és tájékoztassa mit lát ( én megnéztem – nem madnulagyulladása, hanem hatalmas aftái voltak( antibiotikumot kapott felhőbe látatlanul) 3. Kicsit más: ugyan ennél az orvosnál történt, hogy hosszú kihagyás után el kellet hozzá menjen, és ott közölték vele hogy már nincs ott a kártyája, mert elvitte más orvoshoz (teljesen más várost, de még megyét tudtunk meg– rá akarták beszélni, hogy biztos kiment a fejéből- annak a városnak még csak a közelében sem jártunk–LEHET EZT?? –akkor kellett volna orvost váltani, de sajnos nem egyszerű, s gondoltuk úgy sem jár sűrűn ( de most lépünk!!!) 4. Decemberben édesanyám kórházba került a szívével — látogatás nincs se oltottan- sem teszttel. Csomagot küldtem be neki, sajnos már kb. középsúlyos demenciája is van.- a csomagot úgy hozta haza, ahogy küldtem , senki nem segített elővenni innivalót, w.c. papírt stb. Teljesen kiszáradva , bőre szürke, hasmenése, jártányi ereje sem volt ( szerencse, hogy jeleztük az orvosának , hogy amint lehet hozzuk haza. ( több hetes 24- órai felügyelet , már egyedül megy a w.c.-re stb.) 5. Mentő vitte be, másfél napig nem tudtunk róla, mert nem lehetett orvost elérni!!!! LEHET EZEKET!!! JOGORVOSLAT???? Ismeretségi körből több példám is van, de írhatnám oldalakig . Mindenkinek erőt egészséget, kitartást kivánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük