Steve Kirsch – “Az oltás több embert öl meg mint ahányat megment”

“Ma arról az elefántról fogok beszélni, ami itt van a szobában, de senki sem szereti említeni: hogy a vakcinák több embert ölnek meg mint amennyit megmentenek” – Steve Kirsch

Felirat és videó: Alcyon Plejádok. Az Alcyon Plejádok csatorna videói az alábbi oldalon tekinthetők meg:
https://www.bitchute.com/channel/alcyonplejadok/

One thought on “Steve Kirsch – “Az oltás több embert öl meg mint ahányat megment”

 1. SÜRGŐS. A honlapon közölt egyik vonatkozó videó és egy hozzászóló által küldött anyag-lista nyomán találtam, és küldöm, kiemelt jelentőséggel az alábbi oldalt és ott elérhető videót:
  RECEIPTS: Patents Expose “Medical Devices” in Jab, Injectable Computing System
  https://zeromandatoryvaxx.com/2021/receipts-patents-expose-medical-devices-in-jab-injectable-computing-system/

  A fenti honlapon listázott és a videón megszólaló tudós által emlitett szabadalmi dokumentumok oly szilárd bizonyiték erejűek hogy azok alapján, már ma, követelni kellene, jogászok segítségével, ezen oltás-fiolák azonnali átvizsgálása.

  Mivel nemzetközileg elismert, és szemmel láthatóan is őszinte tudósok adják nevük ezen tényfeltáráshoz, és mivel én magam is tudom, saját szakmai hátterem révén is, hogy nagyon is lehetséges hogy az AI területén végzett kutatások odáig jutottak, hogy egy AI mechanizmus mintegy félbiológiai struktúraként veszi át a szervezet feletti irányitást. A valószínűségét az is növeli, hogy ezáltal még “érthetőbb” a világelit döbbenetes nyomulása olyan “vakcinákkal” amelyek számolatlanul ölnek embereket, egy valójában fantom fertőzésveszély elhárításának ürügyével. Az is nagy kérdés hogy ezeket a beültetett AI organizmusokat kin, mikor aktiválják.

  A Jó Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

  Most már minden nap egyre szorongatóbb a tekintetben hogy túl kevesen eszmélnek fel arra ami itt zajlik, és túl lassan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük