17-12 Dr. Pinkie Feinstein: A jó emberek győznek!

Dr. Pinkie Feinstein (ISR)

 • Dr Pinkie Feistein

  Dr Pinkie Feistein a Tel Avivi Egyetemen szerezte meg orvosi diplomáját, és itt kapta meg doktorátusát is. Pszichiáter szakorvos. Nagy gyakorlata van a diagnosztizálásban és a különleges érzelmi helyzetek kezelésében.

  A kezeléseknek nagy fontosságot tulajdonít, de ugyanakkor pacienseit arra buzdítja, hogy különböző kreatív módszerekkel az öngyógyítás lehetőségével ismerkedjenek és használják azt a gyógyulás útján.

  Nem híve a gyógyszeres kezelésnek, csak kiugró és kritikus esetben nyúl a gyógyszer felíráshoz.

  Dr Pinkie Feinstein alkotó orvos, saját maga dolgozza ki a szükséges eszközöket a lélek gyógyításához. A pszichoterápia és pszichiátria konvencionális eszközei mellett, nagy részben használja a diagnosztizálás folyamatában a kreativitását és intuícióját.

  Dr Feinstein fejlesztette ki az intuitív rajzolás módszerét.

  Több tucat könyvet írt héber és angol nyelven. Továbbá digitális gyakorlatokat fejlesztett ki a páciensei számára, hogy saját maguk is képesek legyenek gyógyítani önmagukat, és hogy fel tudják szabadítani saját magukat azoktól visszahúzó elemektől, amelyek rontják az életminőségüket.

  Az orvosi tevékenysége mellett időt szentel a konduktorok és csoportvezetők képzésére az általa kidolgozott technika és metódus szerint.

  A covid19 kirobbantása után DR Feinstein úgy döntött, hogy az emberek felvilágosítása és mentése, valamint az oltásbetegek és halottak felkutatása érdekében felállítja a független Polgári Vizsgálóbizottságot, ahova több ezer izraeli beoltott fordult és kért segítséget, miután az izraeli egészségügyi rendszertől nem kapott támaszt, megértést és valódi odafigyelést. Az izraeli egészségügyi hatóság nem jegyezte fel az oltástól megbetegedett tömegeket, elhárította a felelősséget magáról és a beoltott betegeknek nem volt hová mennie, nem volt kitől segítséget kérnie.

  Utóbb a karaktergyilkossság módszerével lépett fel az izraeli média Dr Feinstein és a nem beoltottak több milliós tábora ellen, azzal hogy egy szélsőséges szektát alkotnak ezek a vírustagadók Izraelben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük